TOM DUBRAVEC/CROPIX
TREĆI ROĐENDAN

Nataša Janjić posvetila objavu kćeri: ‘Moja princeza, moja lavica, ponos moj i moje sve‘

Glumica je vrlo diskretna što se tiče svoje djece i objavljivanja njihovih fotografija, ali nije mogla odoljeti da se ne prisjeti rođenja kćerkice pa je javnosti na uvid dala staru fotografiju na kojoj se vidi sva njezina sreća kada je rodila svoje drugo dijete.

Glumica je vrlo diskretna što se tiče svoje djece i objavljivanja njihovih fotografija, ali nije mogla odoljeti da se ne prisjeti rođenja kćerkice pa je javnosti na uvid dala staru fotografiju na kojoj se vidi sva njezina sreća kada je rodila svoje drugo dijete.

‘‘I tako danas iznenada..., kompletirali smo vlastiti svemir", točno prije tri godine napisala je na svom Instagramu Nataša Janjić povodom rođenja svoje kćerkice Kaje, a danas je objavila do sada neviđenu fotografiju sebe i svoje bebe u rodilištu, čestitavši malenoj treći rođendan.

‘‘Tri su godine od ovoga dana kad sam ugledala moju čudesnu djevojčicu i od ovog vatrometa sreće kojem nema kraja. Moja Elsa, moja princeza, moja lavica, ponos moj i moje sve.‘‘

Godinu i pol prije Kaje, glumica je rodila sina Tonija i od onda ne skriva da su joj obitelj i djeca na prvom mjestu. Karijeru je podredila majčinskim obavezama, pomno bira uloge, a i njezino matično kazalište ‘‘Gavella‘‘ još je pod obnovom zbog štete prouzrokovane potresom. Tako je i nenamjerno dobila više slobodnog vremena kako bi se posvetila svojim mališanima i suprugu, ortopedu Nenadu Medančiću. O pristupu odgoju govorila je u razgovoru za Gloriju.

"Pristup se stalno mijenja, ja sam s prvim djetetom sve odradila lakoćom. Nakon šest mjeseci smo već htjeli drugu bebu. Sve je bilo kao po špagi. Pametovala sam drugim majkama kako i zašto je moje dijete dobro, kako sam ja ovladala svim tajnama, kako sam smirena, a onda je došla Kaja i zapaprila stvar. Ja sam prestala pametovati i danas nakon sve te osviještenosti kada nekamo kasnimo jer sin i kći nisu spremni za izlazak, zagrmim i sve se odmah riješi. Nije to često, ali se događa. Ono što isto s lakoćom napravim je da se ispričam ako sam pretjerala", otkrila je tada.

‘‘Djeca neizbježno preslože prioritete i znače mi više od ičega na svijetu. No, potrebno je pronaći iznova sebe i nešto što si bio prije njih, vratiti se u taj kolosijek i to uskladiti s njihovim potrebama. Odgoj je žongliranje koje zahtijeva puno strpljenja i samokontrole. Često izgleda kao toksična veza, oni te muče i natežu do krajnjih granica, a ti ih obožavaš i želiš im udovoljiti. To ni u jednoj drugoj vezi ne bi funkcioniralo, ali njihovo je postojanje nagrada sama po sebi‘‘, progovorila je otvoreno za Gloriju o svojim majčinskim osjećajima, ne skrivajući koliko joj je ponekad teško, ali i koliko ljubav osjeća od kada su ta dva mala bića dio njezinog svemira.

Linker
29. travanj 2024 03:27