VIDEO

Nataša Janjić o seriji koju prati neviđeni hype: ‘Lako se uživjeti u priču, ja sam imala PTSP‘

Je li u pitanju samo dobar PR ili će vas ova serija nasmijati i zadržati ispred televizora, ako ga još posjedujete, pitali smo glavnu glumicu i zvijezdu Natašu Janjić.

Dugo se nije toliko pričalo o nekoj seriji prije nego što se počela emitirati kao što je slučaj proteklih tjedana s novom HTV-om serijom Metropolitanci. Sjajna glumačka postava, zvijezde, autentična priča, mali čovjek, život u tipičnom zagrebačkom predgrađu nakon potresa, borba s pandemijom i posljedicama iste... Je li u pitanju samo dobar PR ili će vas ova serija nasmijati i zadržati ispred televizora, ako ga još posjedujete, pitali smo glavnu glumicu Natašu Janjić. Uvjerila nas je da pogledamo prvu epizodu i otkrila kakav je šok ona doživjela na snimanju.

Nataša igra ulogu žene koja sa suprugom nakon potresa mora iseliti iz svoga stana u centru grada što je i sama doživjela u proljeće 2020. nakon zagrebačkog potresa.

"Kad sam gledala prvu epizodu već za vrijeme špice sam imala PTSP jer sam se prisjetila svega što smo prošli. Ali ovo je serija o malom čovjeku, o našim životima, o moćnim obiteljima u društvu koje gledamo svakodnevno u medijima i vjerujem da će se gledateljima svidjeti", kaže Nataša.

image
TOMISLAV KRISTO CROPIX

Odnosi moći, odnosi prema ženama, obiteljski odnosi, sve su to teme o kojima serija priča. Ono što započne kao komedija, završi kao ozbiljna serija koja je zagrebala i ispod površine dobrosusjedskih odnosa. Žene imaju posebno zapaženu ulogu u ovoj seriji jer su njihovi likovi utjelovljene svakodnevnih žena heroina.

Odnos prema muškarcima i ženama u društvu pa i u glumi je bila tema i našeg razgovora, a Nataša je otkrila i kako odgaja svoju djecu, Tonija i Kaju te kakve razlike među njima primjećuje. "Trudim se odgajati ih jednako, ali razlike su među njima velike, no, zbog jedne stvari imam grižnju savjesti. Svaki put kad ih ostavim u vrtiću, teško mi je", otkrila nam je Nataša.

Ostatak razgovora pogledajte u videu!

Linker
19. travanj 2024 10:16