More i romantika

Naša pjevačica dečka je u početku skrivala, a sad otvoreno pokazuje koliko je zaljubljena

Pjevačica i njezin odabranik prošetali su se plažom na čijem se obzoru naziru Kornati, a šum valova i nebo obojeno zlatom, učinili su svoje.

Pjevačica Zsa Zsa nije odoljela da na društvenim mrežama ne objavi koliko je sretna s dečkom Antoniom Kratofilem. Prilike kad je to činila mogle bi se nabrojati na prste jedne ruke, stoga je zaokret kojim slavi ljubav u najmanju ruku dobrodošao.

Zsa Zsa ljeto provodi kombinirajući nastupe i odmor s dečkom, a zagrljaj u koji ju je privukao na plaži s pogledom na Kornate dok na obzoru sunce polako zapada, jedna je od najromantičnijih fotki u posljednje vrijeme.

Prvu zajedničku objavu imali su prije tri godine s košarkaške utakmice, a pjevačica čije je pravo ime Jelena Žnidarić u međuvremenu je tijekom razgovora za RTL Exkluziv izjavila da njezin dragi ima brata blizanca koji je u vezi s njenom kolegicom Lanom Jurčević.

"Meni je Antonio moj prvi i jedini dečko. Stvarno sam dugo čekala dok nisam pronašla nekoga tko mi toliko paše i tko je dobar", rekla je.

Od tada do danas zalasci sunca dobili su novo značenje, a pjevačica je sretnija no ikad. Antonio se nije izjasnio. Sudeći po zagrljaju, čini se da mu je draža neverbalna komunikacija.

Linker
23. travanj 2024 07:14