Dočekala je i to

Nakon prodaje vjenčanih cipela i prstenja, glumica proslavila to što je službeno razvedena

Drugi brak trajao joj je 11 godina, službeno je zatražila razvod u svibnju 2022., ove jeseni je putem oglasa prodala vjenčano prstenje i cipele u kojima se udala, a sada je presretna jer je cijeli proces finiširan.

Rijetko se viđa da se netko tako javno veseli razvodu kao što je to činila i čini Valerie Bertinelli. Američka voditeljica i glumica svečano je objavila da je od sada i službeno "sretno" single žena. Zvijezda kanala Food Network ovu je godinu obilježila razlazom od supruga, financijskog planera Toma Vitalea, nakon 11 godina braka.

Par se razišao prošle zime, Valerie je podnijela službeni zahtjev za razvod u svibnju, a u studenom je dočekala da to postane i službeno. Objavila je to kratkim videom u kojem objašnjava da se nalazi na aerodromu te da je upravo dobila važan poziv. "Upravo me zazvao moj odvjetnik. Svi papiri su potpisani, upravo će ih predati", ushićeno je rekla u kameru. Uz video je napisala i znakovit opis.

"11.22.22. drugi najbolji dan mog života", napisala je Bertinelli uz datum na koji je ponovno postala slobodna žena. Zabilježila je trenutak na aerodromu dok je bila na putovanju prema sinu, 31-godišnjem glazbeniku Wolfgangu Van Halenu, kojeg je dobila u prvom braku s legendarnim gitaristom Eddiejem Van Halenom. Sin je potpuno podržava u njenoj borbi oko razvoda, što je vidljivo i iz podrške koju joj pruža cijelo vrijeme i na društvenom mrežama.

Valerie je svoju pravnu borbu učinila vrlo javnom, tako je u rujnu objavila da prodaje vjenčano prstenje i cipele u kojima se udala.

image

Valerie Bertinelli u svibnju je podnijela papire za razvod

JOHN LAMPARSKI/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"Stavila sam par stvari na The RealReal. Dva prstena iz Tiffanyja koji uz sebe imaju loše uspomene i par cipela koje sam nosila na vjenčanju u siječnju 2011. Trebali bi biti gore za nekoliko tjedana", napisala je Bertinelli na društvenim mrežama uz fotografije spomenutih predmeta.

Valerie je u objavama pokazala da je riječ o uščuvanim smeđim sandalama marke Jimmy Choo, koje uz vrtoglavu potpeticu imaju mnoštvo remenčića ukrašenih svjetlucavim kamenjem, uz to je pokazala i dva tanka prstena (izgledaju kao vjenčani i zaručnički) te originalnu Tiffany&Co. kutijicu.

Nakon razlaza supružnika američki mediji su izvještavali kako je Bertinellin bivši počeo raditi u poštanskom uredu, satnica mu je 16 dolara (oko 120 kuna), a s njom je pokrenuo pravnu borbu oko novca i predbračnog ugovora. Poznata Amerikanka za razlog razvoda navela je nepomirljive razlike.

image

Valerie sa sinom Wolfgangom Van Halenom i njegovom djevojkom Andraiom Allsop

ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 22:34