nova ljubav

Nakon ljubavnog brodoloma s Amber, Johnny Depp ljubi odvjetnicu koja je još u braku

Simpatije između glumca i britanske odvjetnice Joelle Rich traju još od 2020. kada ga je zastupala u tužbi protiv tabloida The Sun, a ljubav se rasplamsala tijekom suđenja u Americi.

Kako donosi američki magazin Us Weekly, Johnny Depp više nije sam. Navodno je u vezi s odvjetnicom Joelle Rich koja ga je zastupala u Velikoj Britaniji u slučaju klevete protiv tamošnjeg tabloida The Sun 2020.

Depp je naime, tužio novine koje su ga zbog optužbi njegove bivše supruge Amber Heard prozvale ‘‘zlostavljačem žena‘‘, no taj je spor na visokom sudu u Londonu izgubio. Kasnije je potražio i dobio zadovoljštinu na sudu u Americi, no u tom sudskom procesu Joelle Rich nije bila dio njegovog odvjetničkog tima. Ali je zato prisustvovala na nekoliko ročišta prateći suđenje s klupe, a viđena je i kako se u sudnici grli s kolegicom Camillom Vasquez za koju se mislilo da je u vezi s glumcem.

image

Britanska odvjetnica i Johnny Depp nisu se odvajali jedan od drugoga za vrijeme njegovog suđenja u SAD-u

ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Po svemu se čini da je Johnny Depp je imao prilično jaku odvjetničku potporu ne samo odvjetničkog tima koji ga je zastupao, već i svoje sadašnje drage koja je njemu i njegovom timu bila odličan savjetnik. Joelle Rich živi u Londonu i partnerica je u međunarodnom odvjetničkom uredu Schillings, a u njezinoj biografiji na web stranici tvrtke, piše da pomaže pojedincima i obiteljima da u očima javnosti zaštitite svoju privatnost i ugled, te da je stručna u sporovima oko klevete, privatnosti i autorskih prava.

Specijalnost joj je obrana ugleda klijenata od lažnih i klevetničkih optužbi u tisku, na internetu i na društvenim medijima. Nakon Deppa, 2021. zastupala je i Meghan Markle protiv tabloida Mail on Sunday i taj put odnijela pobjedu. Tjednik je Harryjevoj supruzi morao platiti milijun funti zbog klevete.

image

Joelle Rich grli Deppovu odvjetnicu Camille Vasquez

STEVE HELBER/AFP/PROFIMEDIA

Kada se gleda s ove distance postaje jasnije zašto je Johnny Depp posljednjih mjeseci uglavnom boravio u Velikoj Britaniji gdje je uostalom i dočekao pobjedu na američkom sudu. Nisu to očito bili samo koncerti s Jeffom Beckom već i leptirići u trbuhu.

A kako se doznaje, Joelle Rich je još uvijek službeno u braku, iako mjesecima ne živi sa suprugom te je majke dvoje djece, baš kao i Johnny.

Linker
19. travanj 2024 19:25