čekaju prinovu

Nakon glasina da im je brak u krizi, Blanka Vlašić otkrila što njen muž radi u Splitu

Podsjetimo, glasine da je njihov brak u krizi prošlog su tjedna stigle i do Hrvatske.

Nakon šuškanja da je njihov još uvijek svježi brak u krizi, belgijski novinar i voditelj Ryan van Gucht stigao je u Split svojoj supruzi Blanki Vlašić.

"Povratak kući", napisao je pored snimke nastale u Splitu, na kojoj je označio Blanku.

S obzirom na to da je hrvatska sportašica u visokoj trudnoći, za očekivati je da je Belgijac stigao u Split kako bi dočekao svoje prvo dijete. Kasnije je Blanka podijelila snimku na kojoj Ruben slaže dječji krevetić.

Podsjetimo, glasine da je njihov brak u krizi prošlog su tjedna stigle i do Hrvatske.

"Ma kakve glasine? Koliko ja znam, i dalje sam udana", rekla nam je atletičarka i dodala kako je s njezinim brakom sve u redu.

Podsjećamo, Blanka i Ruben sudbonosno su "da" izrekli u svibnju ove godine, u uskom krugu njihovih najbližih prijatelja i obitelji u Splitu. Sportašica je zatim na svom Instagram profilu objavila fotografije s vjenčanja i otkrila da očekuju bebu.

"Rekli smo da. Da jedno drugom u lijepom Splitu. Da zajedničkom životu u Splitu i u Belgiji. Da izgradnji obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da najvećem daru u našim životima, našem dječaku koji će se roditi krajem godine i koji nam već znači sve u životu", napisala je u opisu fotografije.

Iako su svoju vezu, kao i svadbu, držali u strogoj tajnosti, nakon vjenčanja na društvenim su mrežama dijelili zajedničke trenutke s njihove dvije adrese.

Linker
12. travanj 2024 10:59