Napustio repku

Nakon drame u Rijeci, Iris stala u obranu Marka Livaje: ‘Obećavam ti...‘

Supruga splitskog nogometaša i sada bivšeg Vatrenog poručila je svima što misli o događajima u Rijeci.

Ne stišavaju se reakcije na vijesti o odlasku Marka Livaje iz hrvatske nogometne reprezentacije. Livaja je na treningu u Rijeci napustio reprezentaciju, nakon što su ga s tribina vrijeđali navijači Armade. Njegova najveća podrška u ovim trenutcima, kao i uvijek, njegova je supruga Iris koja mu je izrazila podršku preko društvenih mreža.

Uz fotografiju na kojoj su ispisani bračni zavjeti, Iris je napisala: "Stijena tvojoj svijesti, sunce tvojim kišnim danima i tišina tvojima olujama. Od prvog dana", a podijelila je i još nekoliko Instagram Storyja, između ostalih i njegove fotografije u vatrenom dresu. Supruga Hajdukovog igrača na društvenim mrežama često dijeli njihove zajedničke trenutke, godišnjice i važna događanja, a navijači splitskog klub posebno je simpatiziraju jer je i ona odigrala veliku ulogu o odluci o povratku Livaje na klupe Hajduka.

image
SCREENSHOT INSTAGRAM/IRIS LIVAJA

"Kad sam ga tek upoznala, mislila sam – on je malo mlađi, on je mislio – ona je malo starija, a onda kada je sve to skupa krenulo, bilo je kasno. Bilo je tu ljudi koji su na sve moguće načine pokušavali spriječiti našu ljubav. Znali smo kako će vrijeme biti najbolji pokazatelj i pokazati nam hoćemo li ostati zajedno. I eto, pokazalo je da smo stvoreni jedno za drugo", govorila je Iris na samom početku njihove veze. Podsjetimo, zajedno su od 2014., a nakon četiri godine u Ateni vratili su se u rodni Split, gdje žive na Bačvicama. Prošle godine par se vjenčao, a vjenčanje su dosta dugo odgađali - zbog njegovih obveza, a zatim i zbog pandemije. Zajedno su postali roditelji dvoje djece, Elizabete i Lorenza.

Linker
20. travanj 2024 07:37