Ipak je kraj

Nakon 25 godina, supruga se razvodi od Stallonea: Oprostila mu je ono što bi rijetko tko

U dokumentima na sudu kao razlog za razvod navodi se da je "brak između stranaka nepovratno slomljen".

Nakon 25 godina braka Jennifer Flavin, supruga Sylvestera Stallonea, podnijela je zahtjev za razvod. Američki mediji tvrde da je nekadašnja manekenka papire za razvod predala na sudu u okrugu Palm Beach na Floridi. "Volim svoju obitelj. Prijateljski i privatno rješavamo ove osobne probleme", kazao je Stallone u izjavi koju je poslao na upit nekoliko svjetskih medija.

Par se vjenčao 1997. iako su vezu započeli još 1988., a 76-godišnji glumac i 54-godišnja supruga imaju tri kćeri - Scarlet (20), Sistine (24) i Sophiju (25). Stallone je također otac sina Seargeoha iz prethodnog braka sa Sashom Czack, dok je njegov najstariji sin Sage, kojeg je dobio sa Starlin Wright, umro 2012. godine.

Jennifer i Sylvester slovili su za skladan par koji je zajedno prebrodio brojne životne nedaće, a vijest o njihovu razlazu dolazi tri mjeseca nakon što su proslavili srebrni pir. "Sretna 25. godišnjica mojoj sjajnoj ženi", napisao je Sly tada uz njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

Ni supruga nije ostala ‘dužna‘, veliku obljetnicu obilježila je javnom čestitkom i izljevima ljubavi. "Nema dovoljno riječi da se opiše što je ova nevjerojatno nesebična, predana, strpljiva žena značila za naše živote i samo bih volio da imamo još najmanje 25 godina! Hvala ti, dušo!", napisala je i dodala da je njihov brak "sve bolji i bolji". "Jedva čekam da provedemo ostatak života zajedno!" napisala je u objavi koju je u međuvremenu izbrisala.

image

Sylvester i Jennifer u braku su od 1997.

MEDIAPUNCH/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No idila je očito bila samo fasada za javnost, jer već se neko vrijeme šuška da Stalloneovi imaju problema. Nedavno je glumac zamijenio tetovažu lica svoje supruge na desnom bicepsu sa slikom svog psa Butkusa s kojim je glumio u hit filmovima "Rocky".

Glasnogovornica glumca tada je zanijekala da par ima ikakvih problema, kazavši da je došlo do nesporazuma tijekom osvježavanja portreta njegove supruge Jennifer. No, tada je Jennifer otpratila supruga na Instagramu, njezina posljednja objava pokazuje nju i tri kćeri. "Ove djevojke su moj prioritet. Ništa drugo nije važno. Nas četiri zauvijek", napisala je.

U dokumentima na sudu kao razlog za razvod navodi se da je "brak između stranaka nepovratno slomljen".

Par je započeo vezu 1988., no Stallone ju je ranih devedesetih okončao putem pisma koje joj je poslao FedExom, nakon što je tadašnji supermodel Janice Dickinson tvrdila da je trudna s njim. S Janice se i zaručio, a nakon što je rodila kći Savannah, DNK test je pokazao da Sly nije otac, nego je to filmski producent Michael Birnbaum. Nakon što su prekinuli Stallone se vratio Jennifer, s kojom se vjenčao i dobio tri kćeri.

Linker
18. travanj 2024 23:51