Opet na okupu

Najbolji bivši na svijetu: Irina, Bradley i kćerkica Lea uživaju zajedno u blagdanskom duhu

Par koji je prekinuo 2019. ravnopravno odgaja kćerkicu, a i ovih blagdana uživaju u zajedničkim aktivnostima.

Bradley Cooper i Irina Shayk opet su zadivili sve. Bivši supružnici zajedno su sa svojom kćerkicom Leom prošetali centrom New Yorka kako bi posjetili čuveno drvce ispred Rockefeller centra.

Glumac i supermodel ležerno dotjerani u zimskim komadima nisu skrivali sreću na licima što su sa svojom mezimicom uživali u blagdanskom ugođaju. Par je naime, odveo 5-godišnju kći da vidi raskošno božićno drvce ispred Rockefeller centra, koje ove godine krasi 50 tisuća lampica i tri milijuna Swarovski kristala.

image

Bradley Cooper, Irina Shayk i Lea u šetnji New Yorkom

ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Od 1933. do danas, svake godine tradicionalno se pale lampice prve srijede nakon Dana zahvalnosti, tako je bilo i ovog tjedna. Cooper i Shayk drvce su odlučili pogledati zajedno krajem tjedna, nakon što se Irina vratila s kratkog putovanja.

Ponovni susret s kćeri i bivšim partnerom Shayk je dočekala ozarena, a sve troje uživalo je u raskošnoj božićnoj jelki.

Bivši partneri sve više vremena provode zajedno, a osim brige za kćerkicu, bez ustezanja razmjenjuju i nježnosti na ulici. Tako su pokrenuli i šuškanja da, iako nisu vezani papirom i ne zna se jesu li opet u vezi, rade na proširenju obitelji.

image

Zajedno su pogledali božićno drvce ispred Rockefeller centra

ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Krajem kolovoza svi troje bili su na ljetovanju na Bahamima. Za Halloween su s kćerkicom obilazili susjedstvo zajedno, nakon čega su Irina i Bradley viđeni u šetnji sa psima tijekom koje su se nježno grlili.

"Pokušavaju ostati trudni. Međutim, opcija vjenčanje u njihovom slučaju vjerojatno nije na stolu jer Bradley želi zadržati ležeran oblik veze", rekao je izvor za Page Six. Par je prekinuo 2019., no održavaju i više nego dobro odnose. "Irina svim srcem želi drugo dijete", otkrio je izvor blizak manekenki.

Linker
24. travanj 2024 04:31