JW/AVALON/PROFIMEDIA JW/AVALON/PROFIMEDIA
KRAJ LJUBAVI

Na vjenčanju otkriveno da se razveo: Krah braka za britanskog glumca nakon 25 godina

Nakon što je na vjenčanje kolegice stigao bez supruge, ali i bez vjenčanog prstena, krenula su šuškanja - a sada su vijesti i potvrđene.

Nakon što je na vjenčanje kolegice stigao bez supruge, ali i bez vjenčanog prstena, krenula su šuškanja - a sada su vijesti i potvrđene.

Britanski glumac Hugh Bonneville i njegova supruga Lucinda Lulu Williams razveli su se nakon 25 godina braka. O krahu njihovog braka počelo se pričati nakon što je glumac na vjenčanju glumice Michelle Dockery, s kojom je glumio u seriji "Downton Abbey" viđen bez supruge, ali i bez vjenčanog prstena, a sada su vijesti i potvrđene za The Sun.

image

Na vjenčanje Michelle Dockery stigao je sam - i bez vjenčanog prstena

CLICK NEWS & MEDIA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA CLICK NEWS & MEDIA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Inače mu je Lulu gotovo uvijek bila pratnja na događanjima, osobito na premijerama, a nerijetko je dolazila i na setove njegovih projekata. Posljednji put su se zajedno pojavili na gala večeri u londonskom Old Vic Theatreu u travnju ove godine. Ipak, čini se da odluka o prekidu nije bila obostrana s obzirom na to da je izvor blizak paru otkrio kako se Lulu osjeća kao "da 20 godina braka ne znači ništa"

image
PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Iako su se upoznali još kao tinejdžeri, vezu su započeli u svojim tridesetima nakon što ih je ponovno povezala njegova majka. Par se vjenčao 1998. godine te su uskoro nakon dobili sina Felixa. Par je za 20. godišnjicu odlučio obnoviti svoje zavjete zbog čega su otputovali i Las Vegas i u kapelici Graceland ponovno jedno drugome obećali ljubav do kraja života. Glumac, koji je igrao i u filmovima poput "The Monuments Men" te "Notting Hill", je uvijek govorio kako mu je njegova supruga sidro i velika podrška, a 2009. je priznao i kako mu je pomogla da izgubi višak kilograma. Priznao je i kako će joj zauvijek biti dužan zbog načina na koji ga je podržavala u njegovoj karijeri, ali i zbog brige koje je preuzela oko njihovog sina Felixa.

Linker
27. travanj 2024 14:45