rakitić i raquel

 SAšA BURIć/CROPIX
PRESLADAK PRIZOR

Modno usklađene: Rakitićeve kćeri i supruga Raquel pozirale u tradicionalnoj španjolskoj odjeći

Obitelj Rakitić nije propustila poznati sajam u Sevilli, a zajednčkim fotografijama raznježili su pratitelje.

Obitelj Rakitić nije propustila poznati sajam u Sevilli, a zajednčkim fotografijama raznježili su pratitelje.

U najvećem gradu Andaluzije, Sevilli, u tijeku je tradicionalni Travanjski sajam. Ova svjetski poznata manifestacija obično započinje dva tjedna nakon Uskrsa i traje šest dana, tijekom kojih posjetitelji uživaju u brojnim koncertima, plesu i gastro užicima. Ovogodišnji sajam u Sevilli nije propustio ni naš proslavljeni nogometaš Ivan Rakitić, koji je ondje uživao u društvu supruge Raquel Mauri i kćerkica Althee i Adare.

Za ovaj popularni festival karakteristično je da posjetitelji nose kostime inspirirane tradicionalnom španjolskom odjećom, a obitelj Rakitić također je prigrlila ovaj obitelj. Raquel, inače rodom iz Seville, odabrala je upečatljivu narančastu kreaciju s bogatim volanima, a slične haljine nosile su i djevojčice.

Njihovim živopisnim izdanjima pohvalila se na društvenim mrežama, a objavila je i niz fotografija na kojima obitelj uživa u vožnji kočijom. Za tu priliku se lijepa Španjolka ponovno modno uskladila s Altheom i Adarom, odlučivši se za točkastu haljinu s puf-rukavima, dok se Ivan držao klasike u crnom odijelu.

Inače, par će uskoro proslaviti desetu godišnjicu braka, a njihov se prvi susret dogodio 2011. godine u upravo u Sevilli, kad je popularni Raketa potpisao svoj prvi ugovor s tamošnjim španjolskim klubom. Mauri, tada konobarica u hotelu, odmah mu je zapela za oko, no trebalo mu je čak sedam mjeseci da je nagovori da izađe s njim na spoj. Njegova upornost naposljetku se isplatila, jer unatoč jezičnoj barijeri među njima se rodila prava ljubav, te su nakon dvije godine veze stali pred oltar.

Linker
28. travanj 2024 15:21