Gloria produkcija/INSTAGRAM
Poseban styling

Model s wow efektom: Hailey Bieber u rozoj šljokastoj haljini osvojila svu pažnju

Model i supruga Justina Biebera, proslavila je prvu godišnjicu linije za njegz kože "Rhode".

Model i supruga Justina Biebera, proslavila je prvu godišnjicu linije za njegz kože "Rhode".

Američka manekenka, 26-godišnja Hailey Bieber, zablistala je u mini ružičastoj haljini s dijamantima i dubokim dekolteom sa ženstvenim detaljima mašne. Odjenula je to za proslavu svoje prve godišnjice linije za njegu kože "Rhode" u New Yorku. Svoj je izgled upotpunila elegantnom punđom i podijelila niz Instagram priča u čast prvoj godini poslovanja, a jedan od storija prikazivao je i mnoštvo bijelih ruža i ljiljana koje joj je poslao njezin suprug, tri godine stariji Justin Bieber. "Sretna prva godina Rhodea mojoj lijepoj ženi", glasila je pjevačeva poruka, a da joj je velika podrška potvrdio je riječima: "Tako sam ponosan na tebe. Ljubavi, Justin."

image
INSTAGRAM

Niz ostalih fotografija prikazivao je nju od glave do pete u haljini bez naramenica koja je imala strukturirani gornji dio i nešto opušteniji donji dio s naborima na jednoj strani kuka. Haljinu je kombinirala s dijamantnom ogrlicom i torbicom te naušnicama. Na videima koje je objavila iskreno se osmjehnula dok su se gosti tiskali oko ogromne torte u obliku cilindra koja je podsjećala na jedan od njezinih proizvoda za njegu kože. "Dakle, samo sam vam htjela reći puno hvala svima što ste došli slaviti sa mnom", rekla je Hailey, a posebno se zahvalila i vizažistici Leah Darcy koja je zaslužna za njezin očaravajući noćni look.

image
INSTAGRAM
image
INSTAGRAM

Čak i kada je rezala svoju tortu, pogledi su bili usmjerni k njezinoj posebnoj kratkoj haljini. Neki od njezinih slavnih prijatelja na zabavi bili su Emily Ratajkowski, Simona Hucka i Lauren Ratner. No, Hailey Bieber je fashionistica koja je baš uvijek ispred svih kada su u pitanju trendovi. Ovoga je puta haljinom spojila dva trenda, "mermaidcore" kojega karakterizira moda inspirirana sirenama i "barbiecore", odnosno trend ružičaste boje, a oni nisu ništa novo jer su oba započela 2022. i s vremenom su sve više postajala popularna. Ali Hailey je Hailey, otkrila je kako kombinirati dva mega trenda. Haljina je Vivienne Westwood, a manekenka ju je uskladila s elegantnim štiklama od pleksi stakla.

Hailey je i Instagram postom zahvalila svima bez kojih brenda "Rhode", nazvanog prema njezinom djevojačkom prezimenu, ne bi bilo, "Pokretanje ovog brenda i gledanje kako raste prošle je godine bilo jedno od najnevjerojatnijih iskustava u mom životu... a što se tiče budućnosti našeg brenda, nastavljam učiti toliko toga" i dodala je da je "ovo zapravo tek početak!"

Linker
02. svibanj 2024 22:00