Užasno boli

Maslina je obrana, ruka je slomljena: Danijela Dvornik zabrinula pratitelje

Poznato je koliko je Danijela Dvornik vezana za svoj otok, osim što se potpuno preselila na Brač, želja joj je bila i imati svoj komad zemlje i maslinik. Sada je zabrinula svoje brojne pratitelje otkrivši u dvije fotografije i nekoliko rečenica - da je u branju maslina doživjela nezgodu.

"Masline su obrane, ali na samom kraju platila je ruka, tj. ručni zglob. Lom je takav da treba operaciju", napisala je Danijela u prvom storiju. U drugom je pokazala da joj je ruka već zamotana u longetu. "Boli, boli, užasno boli", napisala je.

image

Danijela Dvornik slomila je ruku

INSTAGRAM DANIJELA DVORNIK

Više od dvije godine je prošlo otkako se Danijela potpuno preselila u obiteljsku kuću u Sutivanu, malenom mirnom mjestu na otoku Braču. Kuću od 70-ak kvadrata potpuno je preuredila. Svojim fotografijama iz kuće, a pogotovo iz predivnog zimskog vrata, odnosno ljetne kuhinje - ovisno o godišnjem dobu - oduševljava pratitelje.

image

Otkrila je to na Instagramu

INSTAGRAM DANIJELA DVORNIK

"Adaptacija je trajala punih pet godina, jer se nisam željela kreditno obvezati pa se radilo u fazama. U uređenju interijera mi je pomogla sestra, arhitektica Ana Kuljiš, koja savršeno poznaje moj ukus. Sve je prilagodila mojim životnim potrebama: primjerice, ljeti se terasa pretvara u veliki dnevni boravak s kuhinjom", otkrila je Danijela za Gloriju.

Nakon preuređenja kuće, ostvarila si je i dugogodišnju želju kupivši u blizini polje za uzgoj voća i maslinik, što je bila prva investicija nakon prodaje stana u Zagrebu.

Linker
11. travanj 2024 00:26