na trajektu

Marko Pecotić i Silvia Dvornik snimljeni prvi put zajedno otkad su priznali da su ljubavni par

Podsjetimo, javnost je šokiralo Pecotićevo priznanje da nakon 17 godina ostavlja suprugu i to zbog dugogodišnje suradnice, koja se družila upravo s njegovom ženom.

Nakon što je Marko Pecotić Peco prije gotovo dva tjedna priznao novinarima Slobodne Dalmacije da je napustio suprugu zbog druge žene, svoje suradnice Silvije Dvornik, splitski glazbenik povukao se iz javnosti.

Viđen je samo prošlog vikenda na utrci u Omišu, a nestao je i s društvenih mreža, baš kao i Silvia. Kako se doznaje, dvoje glazbenika nije moglo podnijeti val kritika i ružnih poruka koje im je upućivala razjarena javnost (koja se poistovjetila s prevarenom suprugom) pa su na neko vrijeme deaktivirali svoje profile.

image

Snimljeni su skupa u srpnju prošle godine

NIKOLA VILIC/CROPIX

Friški par sad je prvi put snimljen u javnosti, a fotografiju je objavio portal Dalmacija danas.

Marko i Silvia snimljeni su na trajektu iz Splita za Brač, a kako se može vidjeti, ona je prebacila svoju ruku preko njegova ramena.

image

I mjesec dana ranije skupa su pjevali

SASA BURIC/CROPIX

Podsjetimo, javnost je šokiralo Pecotićevo priznanje da nakon 17 godina ostavlja suprugu.

image

U travnju 2020. tijekom karantene pjevali su na autobusu

TOM DUBRAVEC/CROPIX

"Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti", potvrdio je pjevač za Slobodnu Dalmaciju.

Dan kasnije potvrdio je da je njegova nova ljubav Silvia Dvornik.

Linker
12. travanj 2024 01:29