Marijana Batinić je uz Vatrene i kad nije sve po planu.

 DAMJAN TADIC/CROPIX
poznati Hrvati

Marijana Batinić objavila posebne fotke s Vatrenima, Sandra Perković poslala poruku Modriću

Objavila je fotografiju s izbornikom Zlatkom Dalićem koji je i dalje heroj nacije, baš kao i svi reprezentativci.

Objavila je fotografiju s izbornikom Zlatkom Dalićem koji je i dalje heroj nacije, baš kao i svi reprezentativci.

Iako poraz boli, sada bi još više trebalo stati uz Vatrene. Na terenu su jučer dali najviše što su mogli, a pred njima je još jedan veliki izazov.

Svjesna je toga i televizijska voditeljica Marijana Batinić. Objavila je na svojem profilu na Instagramu ranije snimljen selfie s izbornikom Zlatkom Dalićem jer joj je, nakon svega što se desilo u Katru, ta fotografija postala još važnija. Njezina podrška reprezentaciji neupitna je, bez obzira na bolan poraz.

"Danas mi ove fotkice nekako imaju posebnu vrijednost", poručila je.

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković i te kako dobro zna da vrhunski sport nije pravocrtna linija. Šesterostruka pobjednica Dijamantne lige više puta je ispisala povijest, ali je iskusila i izazove, kada rezultati na atletskom borilištu nisu bili onakvi kakvima se nadala, zbog kojih je toliko radila i toliko se odricala. Baš zato podrška Vatrenima koju daje šesterostruka prvakinja Europe, prva europska atletičarka u povijesti kojoj je to uspjelo - toliko znači.

"Kapetane! Vodio si nas do ovdje i opet si nas sve ujedinio. To ne može nitko, to možete samo Vi i SPORT. Jučer nije bio poraz, bila je samo jedna prepreka na VAŠEM putu u dugovječnost! Vodit ću se ‘vašim‘ riječima; Nije gotovo, dok VI ne kažete da je gotovo! Sretno! IZNAD SVIH HRVATSKA!, poručila je.

Na svojem Instagram profilu sportašica je objavila nekoliko znakovitih fotografija koje pričaju priču. Vidimo šampionku u njenoj hudici, znanoj iz tolikih natjecanja, samopouzdanu i smirenu unatoč utakmici s Argentinom koja je sinoć sve protresla. Nije podigla palac gore ili u znak "victory" jer je jasno što želi reći.

Njezin profil krasi i fotografija požrtvovnog kapetana Luke Modrića, čarobnjaka na travnjaku koji iz sebe, kad zatreba, izvlači posljednji atom snage, baš kao i šampionka u lovu na zlatnu medalju.

Optimistična je i voditeljica Antonija Blaće.

"Nemojte mi se deprat. Di je Brazil, di je Engleska, di je Nizozemska, di je Italija, di je Španjolska, di je Njemačka, di je Portugal... Treće mjesto skoro kao prvo. Ajmo dalje! Samo neću više ništa prognozirati", poručila je.

"P.s. Ako mi netko napiše di je Argentina - u finalu- izvući ću ga za uši!", dodala je.

Linker
26. travanj 2024 18:14