Kultna ‘Tortura‘

Marijana Batinić i Petra Nižetić oduševile zajedničkom fotografijom: "Skitnice se vratile kući"

Voditeljice emisije "Po ure torture" u kojoj su gledatelje znale nasmijati do suza, Marijana Batinić i Petra Nižetić Mastelić, ponovno kroje planove što je oduševilo fanove.

Popularna televizijska emisija "Po ure torture" i danas ima mnogo fanova koji se s nostalgijom prisjećaju voditeljica Marijane Batinić i Petre Nižetić Mastelić. Bio je to jedan od najzabavnijih projekata na domaćoj televiziji stoga je Marijaninu nedavnu objavu, na njenom profilu na Instagramu, popratio velik interes starih fanova tog satiričnog showa pokrenutog početkom 2000-tih.

Poznaju se od školskih klupa, bile su kolegice na Pravnom fakultetu u Splitu a na kraju je njihovo druženje urodilo showom o kojem se i danas priča. Ovih dana 42-godišnje Marijana i Petra, sastale su se s trećim članom kultne "Torture", Teom Peričićem. Razlog je, pojašnjava Marijana, panel u Splitu koji je moderirao Saša Antić iz TBF-a.

Bila je to prigoda prisjetiti se kultnih epizoda anketa o tome što je motorika, tko su piromani, što znači aerobik, tko su metroseksualci... Emisija je trajala gotovo pet godina, a završena je 2005. godine. Od tada do danas, Marijanu i Petru svako toliko netko upita kad će pokrenuti nastavak?

image

Marijana Batinić priprema kreativno iznenađenje?

MARKO MISCEVIC CROPIX

Nadu u ponovno okupljanje stare ekipe, potaknula je popratna objava voditeljice RTL-ovog showa "Život na vagi" - "Skitnice se vratile kući - ekipa ‘Po ure torture‘ na okupu", napisala je dodajući kako su "skrojili neke nove planove".

Kada je emitirana posljednja "Tortura", rekla je da vjeruju da je gotovo ali nikad ne reci nikad, pa tako ni one nisu željele poslati poruku kako se emisija više nikada neće snimati, a sada je ovom najavom probudila nadu vjernih obožavatelja da voljeni tandem smišlja nešto novo, jednako dobro.

Linker
13. travanj 2024 17:22