Marija Omaljev Grbic i Miraj Grbić



 

 VOJKO BASIC/CROPIX
Lijepe vijesti

Marija Omaljev uz simpatičnu poruku objavila da je ponovo trudna: "Zaboravili smo vam reći"

Glumcima će ovo biti drugo dijete - prvu kćerku Billie dobili su prije dvije godine.

Glumcima će ovo biti drugo dijete - prvu kćerku Billie dobili su prije dvije godine.

Glumački par Marija Omaljev i Miraj Grbić po drugi će put postati roditelji. Glumica se viješću pohvalila na društvenim mrežama gdje je uz fotografiju iz Rovinja s već izraženim trudničkim trbuščićem simpatično napisala: "Hej, zaboravili smo vam reći" te uz to dodala #round2.

Vijest je na Instagramu podijelio je glumac koji je otkrio i spol bebe: ‘Billie će ove godine postati starija sestra. Ovaj video smo snimili prije nekoliko mjeseci i sada je došlo je vrijeme da ga podijelimo. S jednim smo izludili, s dvoje, neka nam je Bog na pomoći", napisao je.

Omaljev koja nam je najpoznatija po ulogama u domaćim sapunicama poput "Dolina sunca" i "Ruža vjetrova" te Grbić kojeg je proslavila uloga Čombe u seriji "Lud, zbunjen, normalan" u braku su od 2008. godine, a prije deset godina preselili su u Sjedinjene Američke Države. Tamo su se skrasili u Los Angelesu gdje im je na svijet stigla i prva djevojčica Billie koju su dobili nakon 13 godina braka.

Marija je tada na Instagramu napisala: "Njen prvi plač najslađa je stvar koju sam ikad čula. I tek tako, vjera i ljubav ka svijetu je našla svoj put nazad do mene - čim sam svoju djevojčicu pogledala u oči." Ponosni tata Miraj tada je uz fotografiju sebe i kćerke u naručju objavio: "U petak sam dobio ulogu oca. Još radim na liku, ali imam cijeli život da ga usavršim. Volim te od sada do vječnosti."

Otkako su se preselili u Ameriku Grbić je glumio u popularnoj seriji "American Horror Story" te u akcijskom serijalu "S.W.A.T.", a uz to je predavao i na njujorškoj filmskoj akademiji. A ovog su proljeća po prvi put sa svojom djevojčicom došli u njegovu rodnu Bosnu i Hercegovinu gdje su u Bugojnu snimali komediju "Ne skreći sa staze" redatelja Emira Kapetanovića. Mirajevi su roditelji tada po prvi put vidjeli unučicu, a glumac je tada za bosanski portal Klix rekao kako im je cijelo to iskustvo bilo romantično.

Linker
28. travanj 2024 23:37