Prijateljska spačka

Margot Robbie prijatelji spremili spačku na crvenom tepihu, sad cijeli svijet zna njen nadimak

Otkrili su to njezini prijatelji iz škole koji su se potrudili doći na premijeru i izborili za mjesto uz crveni tepih da joj se jave i otkriju ono što o njoj nismo znali.

Australska premijera spektakla Babilon bila je vrlo emotivna za holivudsku glumicu Margot Robbie. Iako je rođena u malom gradu Dalby u Queenslandu, dolazak u Sydney, gdje je nedavno održana premijerna projekcija, zacijelo je doživjela kao dugo očekivan, trijumfalan povratak kući.

Sunarodnjaci su izvikivali njeno ime ponosni što je jedna od najzaposlenijih i najljepših holivudskih glumica, a pritom su se neki posebno potrudili kako bi je s posebnom pažnjom dočekali na crvenom tepihu. Najduhovitiji su bili njeni prijatelji iz srednje škole: snimka spačke staroj frendici kojom su je iznenadili postala je viralna na TikToku.

@jus_hill Can’t believe I got to witness this pure moment when #MargotRobbie’s childhood mates walked past and yelled out to her as we were chatting #babylon ♬ original sound - Justin Hill- TV & Podcast Host

Naime, kad se zvijezda filma o burnim, hedonističkim i ludom 20-im godinama u Los Angelesu pojavila pred fanovima i podijelila dojmove o povratku kući sa showbusiness novinarom Justinom Hillom, iza njenih leđa prolomio se uzvik: "Hej, Crve, gdje si?"

Margot Robbie na trenutak je zastala, kao da ne vjeruje ušima. A potom se okrenula prema publici i počela mahati. Bili su to njezini frendovi iz srednje škole. Potrudili su se doći u Sydney i izboriti za prvo mjesto uz crveni tepih ne bi li je iznenadili. Naime, nadimak iz škole bio joj je "Crv".

"Vidjela sam svoje školske prijatelje. Prijatelji smo od moje četvrte godine", izjavila je oduševljeno. Novinar je, ne budi lijen, podijelio snimku na društvenim mrežama, a radost zbog ponovnog susreta sa starom ekipom nije joj pomutila činjenica da sada cijeli svijet zna kako su je zvali.

Linker
20. travanj 2024 05:18