SPLASH/KRISTIN CALLAHAN/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Jesenska rapsodija

Majstorica: Blake Lively otkrila čime se zabavlja zadnjih dana, oduševila i profesionalce

Prepuna kuća jesenskih dekoracija i slastica inspirirala je holivudsku glumicu da se na Instagramu pohvali svojim maštovitim kreacijama.

Prepuna kuća jesenskih dekoracija i slastica inspirirala je holivudsku glumicu da se na Instagramu pohvali svojim maštovitim kreacijama.

Uskoro četverostruka mama ima posla preko glave! Blake Lively otkrila je čime se zabavlja zadnjih dana. Nakon što je gotovo cijelu trudnoću skrivala od javnosti da ona i suprug Ryan Reynolds čekaju četvrto dijete, sada rado objavljuje svoje recentne fotografije.

Duhovita glumica na prepoznatljiv način našalila se na činjenicu da posljednjih dana malo ‘zabušava‘ u poslovima i javljanjima prijateljima.

"Svima onima na čije emailove nisam odgovorila, na čije pozive nisam odgovorila: Žao mi je. Imala sam vrlo hitnog i bitnog posla", napisala je Blake uz niz fotografija dekoriranih bundeva i kolača s tom tematikom.

Ranu jesen u obitelji holivudskih zvijezda dočekali su spremni, s mnogo rukotvorina, hrane i pića u kojima glavne uloge imaju - bundeve! U nizu fotki Blake je stavila i jedan slatki selfie, na kojemu doslovno viri u jednom kutu slike, dok pozira ispred mnoštva bundeva koje krase njihovu terasu.

Njezinog kruha od kiselog tijesta u obliku bundeve ne bi se posramili ni profesionalni pekari. Glumica je otkrila da je ideju za njega pronašla na profilu Sourdough Enzo.

image

Blake Lively i Ryan Reynolds

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Pokazala je i kolač koji je nastao po obiteljskom receptu. "Obiteljski spužvasti kolač, za koji sam posmeđila maslac, dodala sam malo burbona", otkrila je svoju tajnu Blake u storiju.

Većina delicija koje je napravila odlično se slažu sa sokovima i napicima njene vlastite marke Betty Buzz.

Glumica je trudnoću otkrila tek prije desetak dana, kada je na Forbesovom summitu u New Yorku zablistala u zlatnoj mini haljini.

Blake i Ryan imaju troje djece, sve tri kćerkice: James (7), Inez (5) i Betty, (2). Par se upoznao početkom 2010. dok su radili na filmu "Green Lantern", vezu su započeli u listopadu 2011., a vjenčali su se iduće godine. Svoj privatni život jako dobro kriju od javnosti, tako javnost dugo nije znala imena njihove djece.

Linker
27. travanj 2024 04:16