NOVA AVANTURA

Maja Šuput s obitelji putuje u Dubai, a Bloom se zaigrao na aerodromu: ‘Uhapsit će nas‘

Obitelj Tatarinov iz Zagreba je otputovala u Dubai, a zvijezda Majinih Instagram storyja ponovno je bio nestašni Bloom koji nije mogao sakriti uzbuđenje.

Maleni Bloom, sin pjevačice Maje Šuput Tatarinov, može se pohvaliti brojnim egzotičnim putovanjima iako još nije navršio niti dvije godine. Avioni, aerodromi i luksuzni hoteli nisu mu strani, a u utorak nije mogao sakriti uzbuđenje što s Majom i tatom Nenadom putuje u novu avanturu.

Pjevačica se svojim pratiteljima na društvenim mrežama javila sa zagrebačkog aerodroma te snimila Blooma kako veselo trčkara oko šaltera za predaju prtljage.

image

Bloom na aerodromu

INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT

"Gdje si krenuo?! I ode...", čuo se Majin glas na snimci, a zatim je dodala da je Bloom "preuzbuđen što ide na godišnji". Podijelila je i fotografiju avionskih karata te otkrila kako će se obitelj Tatarinov ukrcati na let za Dubai s presjedanjem u Istanbulu.

Ipak, čini se kako malenom Bloomu nije bilo jasno kuda uopće idu, te je otrčao u potpuno suprotnom smjeru i prošetao ispod pregrade.

"Je l‘ ti znaš kud putuješ? Di ćeš u kontra smjer? Halo, zvat će nam policiju", zezala ga je Maja u snimci s opisom "Uhapsit će nas."

image

Bloom Tatarinov

INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT

Prije polijetanja obitelj je zajedno pozirala za fotografiju i pokazala svoje usklađene modne kombinacije. Maja i Nenad obukli su bež majice i traperice, a za malenog su Blooma odabrali potpuno bijeli outfit.

"Nama svako putovanje počinje na aerodromu, do destinacije imamo već sto priča", zaključila je Maja u opisu fotke.

U avionu je obitelj uživala u hrani, piću i filmu, a Bloom se smirio te je Šuput zaključila kako je on "najbolja beba na letu". Uskoro je i zaspao, baš kao i tata Nenad, a pjevačica ih je snimala.

"Pleme spava. Naravno mama je uvijek budna", poručila je.

Nedugo nakon Maja se javila iz Dubaija, te otkrila kako ju je Nenad iznenadio luksuznim smještajem.

"Wow. Je l‘ ovo neka za*ebancija? Nenad!", divila se Šuput snimajući raskošni apartman.

Linker
20. travanj 2024 15:27