Maja Šuput

 BILJANA BLIVAJS/CROPIX
Veliki prijatelji

Maja Šuput rođendanskom čestitkom iznenadila Marka Grubnića: "Gdje si to iskopala?"

Maja i Marko godinama surađuju na brojnim projektima, a upravo je Marko zaslužan za neke od njezinih najglamuroznijih kreacija u kojima smo je gledali u "Supertalentu" i u "Plesu sa zvijezdama".

Maja i Marko godinama surađuju na brojnim projektima, a upravo je Marko zaslužan za neke od njezinih najglamuroznijih kreacija u kojima smo je gledali u "Supertalentu" i u "Plesu sa zvijezdama".

Pjevačica Maja Šuput i stilist Marko Grubnić dokaz su da privatno i poslovno idu ruku pod ruku. Maja i Marko godinama surađuju na brojnim projektima, a upravo je Marko zaslužan za neke od njezinih najglamuroznijih kreacija u kojima smo je gledali u "Supertalentu" i u "Plesu sa zvijezdama", ali i u brojnim drugim televizijskim formatima. A jedan od razloga zbog kojih im suradnja teče tako glatko je i taj što se poznaju "u dušu". Maju i Marka veže dugogodišnje prijateljstvo, a koliko se međusobno vole, cijene i poštuju nerijetko pokazuju i na društvenim mrežama. Pokazala je to još jednom Maja koja je na svom Instagramu objavila fotografiju iz prošlosti na kojoj pozira s Markom i uz to napisala emotivnu objavu kojom mu je čestitala rođendan.

"Sretan rođendan mom najboljem prijatelju oduvijek! Brate, nek ti je najsretniji. Želim ti samo zdravlja i zdravu glavu da mi smisliš još koju novu haljinicu. Slika s tobom (i to onih dobrih) imam više nego s ikim drugim, ali one koje pokazuju koliko dugo se znamo su zapravo najveće blago. Za još 100 godina s tobom, volim te", napisala je Maja, a odmah su u komentarima uslijedili brojni komentari i čestitke. Među prvima javio se i iznenađeni Grubnić. "Pa gdje si ovo iskopala? Hvala ti ljubavi moja", poručio je stilist.

Koliko se dobro zabavljaju zajedno Maja je otkrila i nedavno prije jedne od emisija "Supertalenta" objavivši fotografiju "ostarjelih" Maje i Marka.

- Dok se spremamo za Supertalent shvatili smo da ćemo doživjeti ozbiljne godine spremajući se za snimanja pa smo pomoću aplikacije dobili odgovor kako ćemo izgledati u trećoj dobi. Dakle Marko Grubnić i ja kao baba i deda. Nemam ništa protiv - napisala je tada Maja Šuput pored fotografije i nasmijala mnogobrojne pratitelje.

Linker
28. travanj 2024 17:50