Privukao pozornost

Ležerno izdanje: Novi ministar gospodarstva na špicu stigao u društvu tajanstvene brinete

Istaknuti Varaždinec i predsjednik varaždinskog HDZ-a centrom Zagreba u ležernom izdanju prošetao je u društvu dotjerane tajanstvene brinete za koju su se mnogi pitali tko je. Habijan će biti peti ministar gospodarstva u Vladi Andreja Plenkovića, a na dužnosti će biti tek nekoliko mjeseci - do idućih izbora.

Zagrebačka špica i ove je subote vrvjela poznatim licima. Centar grada ponovno je bio nezaobilazna lokacija za mnoge među kojima je bio i novi ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan. Istaknuti Varaždinec i predsjednik varaždinskog HDZ-a centrom Zagreba u ležernom izdanju prošetao je u društvu dotjerane tajanstvene brinete za koju su se mnogi pitali tko je. Habijan će biti peti ministar gospodarstva u Vladi Andreja Plenkovića, a na dužnosti će biti tek nekoliko mjeseci - do idućih izbora. Na zagrebačku špicu stigao je u sportskom izdanju, bijeloj majici, hlačama i crnoj sjajnoj jakni, dok je njegova pratnja na sebi imala crvenu dolčevitu, dugi krzneni kaput i gležnjače.

image

Damir Habijan u ženskom društvu

JOSIP MOLER CROPIX

Četrdesetjednogodišnji Habijan proteklih dana puni medijske stupce, a od ranije je poznat po sportskom i zdravom stilu života, tetovažama, te za naše prilike nekonvencionalnim objavama na društvenim mrežama, barem kad su u pitanju političari i saborski zastupnici.

Na njima smo ga vidjeli kako trenira crossfit, trči, vozi bicikl i pliva, a prošle je godine mnoge iznenadio kada je osvanuo na festivalu elektronske glazbe Forestland X u mrežastoj potkošulji. Zajednička fotografija na kojoj pozira s organizatorima u "festivalskom" izdanju objavljena je na službenoj Facebook stranici Forestlanda, a on je potom na svom je Facebooku podijelio nekoliko video snimki i pohvalio organizatore.

image

Damir Habijan u festivalskom izdanju (stoji prvi s desna)

DARKO MAREš

"Još jedno odlično izdanje Forestlanda. Velike pohvale organizatorima što su izgradili jedan od najvećih festivala elektroničke glazbe u ovom dijelu Europe", napisao je tada Habijan.

Inače, osim njega na špici su ovaj vikend bili i RTL-ov reporter Andrija Jarak, bivša misica Anica Kovač, dizajnerica Ivančica Pahor, glazbenik Miro Ungar, ali i Ante Gelo koji je bio u društvu Alena Đurasa i Ive Ajduković te brojni drugi...

image

Ivančica Pahor

JOSIP MOLER/CROPIX
image

Andrija Jarak

JOSIP MOLER/CROPIX
image

Anica Kovač

JOSIP MOLER/CROPIX
image

Glazbenici Alen Đuras, Iva Ajduković i Ante Gelo

JOSIP MOLER/CROPIX
image

Glazbenik Miro Ungar

JOSIP MOLER/CROPIX
Linker
24. travanj 2024 10:50