GUEST IN RESIDENCE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Novi obrat

Leo ipak ne ljubi Vicki, a evo što o svemu misli Gigi: ‘Nema energije trčati za DiCaprijom‘

Glumac je blagdane dočekao u veselom i slavljeničkom duhu, a nakon što se ovog tjedna iz jednog kluba u Los Angelesu odvezao s 25 godina mlađom kolegicom, svi su pomislili da su novi par.

Glumac je blagdane dočekao u veselom i slavljeničkom duhu, a nakon što se ovog tjedna iz jednog kluba u Los Angelesu odvezao s 25 godina mlađom kolegicom, svi su pomislili da su novi par.

Ljubavni život Leonarda DiCaprija postao je holivudski hit baš kao i sam glumac. Tko zna, možda se o njemu snimi film ili serija, a do tada njegove iznenadne obrate zainteresirani prate iz tjedna u tjedan, iz dana u dan, putem svih svjetskih medija. Tako je samo dan nakon što se Lea spojilo s 23-godišnjom Victorijom Lamas, stigao demanti od "insajdera upoznatog sa situacijom" - dvoje glumaca nisu u vezi.

Nagađanja su potaknuli nakon što su sa zajedničkog partija u Hollywoodu, sjeli u njegov automobil i odvezli se u noć. Bilo je to u klubu Birds Street Club iz kojeg su izašli odvojeno, da bi se opet sastali u njegovom automobilu. To je bilo dovoljno da krenu šuškanja o tome je li glumica u usponu, inače kći glumca Lorenza Lamasa, njegova nova ljubav

image

Leo često nudi usluge prijevoza mladim djevojkama i time zbunjuje javnost

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

No nakon što su viđeni zajedno u utorak navečer, upućeni izvori za Page Six tvrde kako dvoje glumaca "ipak nije zajedno". Usprkos svim glasinama i komentarima na internetu, izvor blizak glumcu tvrdi da Leonardo i Victoria nisu par te da su tu večer bili u većem društvu, a tvrdi i da su se nakon druženja na grupnoj večeri automobilom odvezli s još nekoliko drugih ljudi.

image

Leonardo DiCaprio i Victoria Lamas snimljeni kako zajedno odlaze njegovim autom

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

I dok se jedna potencijalna romansa "raspala" prije nego je i počela, drugi poznavatelj situacije također je za isti magazin otkrio što Gigi Hadid misli o svemu. Ova manekenka, koju su prije samo nekoliko mjeseci povezivali s glumcem, nimalo ne brine o tome što zavodnik radi. Gigi i Leo viđeni su u nekoliko izlazaka ovog rujna tijekom New York Fashion Weeka. Nakon što su viđeni kako sami uživaju u izlasku krenula su šuškanja o mogućem novom "power coupleu".

image

Leo i Gigi Hadid ‘ulovljeni‘ ove jeseni u New Yorku

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čak ni činjenica da Gigi ima 27 godina, što bi bilo dvije više od dobne "granice" preko koje 48-godišnji glumac ne bira partnerice, nije se ispriječila da javnost počne "navijati" za ovu vezu. Međutim, sada je upućen izvor kazao da "se njih dvoje jako sviđaju jedno drugome, ali nitko ne želi ništa ozbiljno za sada".

image

Gigi i Bella Hadid snimljene ovih blagdana u Aspenu

THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Gigi je prioritet njena kći", otkriva izvor za Page Six nglasivši kako je manekenka u potpunosti posvećena svojoj 2-godišnjoj kćeri Khai koju ima s bivšim partnerom Zaynom Malikom.

Isti izvor je dodao da je DiCaprio previše zauzet putovanjima, što je uvelike utjecalo na ovaj razvoj situacije. "Gigi nema energije trčati za DiCaprijom. Njegova rutina je previše za nju", dodao je kako se na tim putovanjima mnogo i partija.

image

Gigi u kreaciji svoje marke Guest in Residence

GUEST IN RESIDENCE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Hadid trenutno uživa u zimskom odmoru u Aspenu u Coloradu, gdje trenutno boravi američka i svjetska krema, a Gigi je u tom mondenom zimovalištu otvorila i pop-up dućan svoje robne marke. Slavnu manekenku vidjeli su u društvu svoje također slavne sestre Belle Hadid koja je otkrila i novu boju kose, pa su tako slavne seke sada obje plavuše.

Linker
26. travanj 2024 08:24