MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Prvi Tjedan mode

Krenula maminim stopama: Pogledajte kako izgleda kći slavne Christy Turlington

Iako je prvu reviju nosila prije svega tri mjeseca već je zablistala na pisti velikog Tjedna mode.

Iako je prvu reviju nosila prije svega tri mjeseca već je zablistala na pisti velikog Tjedna mode.

Čini se da ima nešto istine u izreci da jabuka ne pada daleko od stabla, barem kad je riječ o Grace Burns, kćeri supermodela Christy Turlington. Naime, 19-godišnjakinja je debitirala na milanskom Tjednu mode gdje je reviju nosila svega tri mjeseca nakon prvog manekenskog angažmana na pisti.

Prve korake na pisti mlada je nasljednica napravila ovog lipnja u Firenzi na reviji na kojoj su surađivali britanski Vogue i LuisaViaRoma, a sada je, svega tri mjeseca kasnije, dobila prvu priliku na milanskom Tjednu mode gdje je nosila novu kolekciju talijanske dizajnerice Alberte Ferretti. Grace je pistom prošetala u pripijenoj asimetričnoj haljini koja na podlozi neutralne nijanse "boje kože" nosi predimenzionirani cvjetni print. "Hvala vam, hvala vam, hvala vam što ste me uzeli za svoj show... u dvorcu! Toliko sam počašćena što sam dio ove prekrasne kolekcije", napisala je na Instagramu uz video s piste u kojem je njezino lice u prvom planu.

image
LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Sličnu je zahvalu organizatorima napisala i u lipnju prilikom svoje debitantske revije: "Hvala što ste stavili najveći osmijeh na moje lice. Toliko sam zahvalna što sam imala ovo savršenstvo iskustvo kao svoju prvu reviju" napisala je pa nadodala: "Samo razmišljam o svim ljudima koji su ovo omogućili i voljela bih kad bih mogla zagrliti svakoga od vas!"

image
LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Njezino probijanje na pistu dolazi svega nekoliko godina nakon što se na istu vratila i njezina majka koja je 2019., s tada 50 godina, dobila čast zatvoriti reviju Marca Jacobsa. Naravno, za tu je priliku jedan od najvećih svjetskih supermodela nosila prekrasnu crnu haljinu bez naramenica ukrašenu perjem. "O moj bože, Marc Jacobs me pozvao da zatvorim njegovu prekrasnu reviju večeras i nisam mogla odoljeti", napisala je tada Christy. "A. poznajem i obožavam ovog čovjeka od kad sam ga upoznala sa 16 godina. B. Navršila sam 50 ove godine i došla sam do faze u kojoj je ‘zašto ne‘ odgovor koji mi prvi dolazi na pamet", kazala je, ali i naglasila da želi da se njezina kćer Grace osjeća inspirirano. "Imam 15-godišnju kćer za koju očajno želim da me vidi i čuje, a ovo je medij koji dolazi do nje", objasnila je. Stoga je i tad bilo i više nego očito da će vrlo skoro doći trenutak kad će ova tinejdžerka naslijediti svoju mamu na svjetskim pistama.

Linker
26. travanj 2024 14:26