Spremna za Halloween

Kraljica transformacije: Nevjerojatne maske Heidi Klum od 2003. do danas

Baš nitko to ne radi bolje od proslavljene manekenke, a što će biti večeras dala je naslutiti provokativnom fotografijom koju je objavila na Instagramu.

Noć vještica je pred nama te je kraljica noći, njemački supermodel s američkom adresom Heidi Klum, oglasila na društvenim mrežama kako je vrijeme za najluđu zabavu u godini. Heidiween je, podsjetimo, počeo prije dva desetljeća kada je manekenka, koja je tada bila u svojim 20-ima postala domaćicom najglamuroznijih kostimiranih partyja.

Kako prošle godine nije održala svoj tradicionalni Heidiween, zvijezda je na Instagramu podijelila kompilacijski video koji prikazuje neke od njezinih najupečatljivijih kostima iz prethodnih godina. Od Kleopatre, Jessice Rabbit do Fione iz Shreka, Klum nikada nije razočarala. Povodom Noći vještica, željno iščekujući u čemu će nas zadiviti ove noći, prisjetili smo se nekih od njezinih najboljih trenutaka proteklih godina.

2003. bila je Alien

image
MARION CURTIS/STARPIX/SHUTTERSTOCK

U zlatnom kostimu s dubokim dekolteom, ali crnim zubima, Heidi je utjelovila Aliena.

2008. bila je Kali, hinduistička božica

image
GREGORY PACE/BEI/SHUTTERSTOCK

Odjevena kao hinduistička božica, tijela obojenog u plavo, supermodel je sve iznenadila.

2010. bila je Alien Transformer

image
GREGORY PACE/BEI/SHUTTERSTOCK

Klum je za ovaj kostim stavila vatreno crvene leće, crvenu periku, a lice i dekolte su joj bili posuti ljubičastom bojom sa šljokicama.

2011. kao leš bez kože

image
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Ovakve slike obično vidimo u anatomskim priručnicima i enciklopedijama, no manekenka se pokazala kao najljepša verzija čovjekova mišićnog i vezivnog tkiva.

2013. kao 95-godišnjakinja

image
AMANDA SCHWAB/STARPIX/SHUTTERSTOCK

Ovaj Heidin kostim datira puno prije FaceApp aplikacije. Organizatorica Heidiweena toliko je truda uložila u ocrtavanje bora i vena, da je mnogi nisu prepoznali sve dok se nije predstavila.

2014. kao leptir

image
GREGORY PACE/BEI/SHUTTERSTOCK

Za ovaj je kostim Heidi imala ocrtana krila i tijelo, a na licu ogromne naočale i ticala.

2015. kao Jessica Rabbit

image
NANCY RIVERA/ACE PICTURES/SHUTTERSTOCK

Kako bi postigla izgled Jessice Rabbit, Klum je rekla da je provela rekordnih 10 sati pripremajući se za ovu masku. Za to joj je bio potreban tim umjetnika koji je u potpunosti primijenio njezino lice, prsa i stražnjicu.

2017. kao Vukodlak

image
JOHN NACION/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Ovaj kostim, iako dojmljiv, bio je jedan od jednostavnijih koji je supermodel nosila povodom Noći vještica.

2018. kao Fiona

image
ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

Da bi postala Shrekova draga (kojeg je u ovom slučaju utjelovio njezin partner Tom Kaulitz), Heidi je posegnula za nizom specijalnih efekata i timu talentiranih umjetnika dala da joj dizajniraju uši i zelenu kožu, kakvu u crtiću ima i Fiona.

2019. kao Alien Superstar

image
STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Ovim vanzemaljskim izgledom Klum je bila zvijezda Halloweena prije tri godine. Transformaciju za Noć vještica napravila je uživo pred publikom.

2021. kao Zombie

Nakon što je dvije godine otkazala svoju zabavu na Heidiweenu, supermodel nije odustala od tradicije, pa je umjesto zabave priredila video u kojem se transformirala u zombija mesoždera.

2022.

A što će biti večeras, Heidi je dala naslutiti tek ultra provokativnom fotografijom koju je objavila na njezinom Instagram profilu koju možete pogledati ovdje.

Linker
17. travanj 2024 16:08