Najstrašniji party

Kraljica Helloweena se vratila, a nikad ne biste pogodili tko se krije iza ove maske

Popularni party, nakon dvije godine pauze, iščekivale su zvijezde celebrity scene, a evo kako ih je dočekala slavna domaćica.

Nakon što dvije godine, zbog pandemije, nije mogla organizirati omiljenu joj zabavu za Noć vještica, Heidi Klum je ove godine nadmašila samu sebe. Kraljica Helloweena, poznata kao najveća obožavateljica ovog praznika među celebima, mjesecima je pripremala svoj kostim, a brojni poznati prijatelji natječu se iz godine u godinu tko će imati „strašniji“ komad.

No, domaćica ove zabave ništa ne prepušta slučaju. U ponedjeljak navečer dočekala je goste u kostimu crva. Da, dobro ste pročitali, Heidi je nosila savršeno uvjerljivo odijelo odnosno masku gigantskog crva.

image

Tom Kaulitz i Heidi Klum

RICHIE BUXO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Potpuno realističan prikaz priuštila je novinarima jer je izjave dala ležeći na podu, baš kao pravi crv. Na party ju je dopratio suprug Tom Kaulitz koji se maskirao u ribara s jednim okom, a njezina kćer Leni Klum odabrala je masku žene mačke inspirirana likom Michele Pfeiffer.

image

Leni Klum

RICHIE BUXO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Leni Klum i Heidi Klum

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Slavna manekenka i voditeljica bila je potpuno pokrivena maskom, osim očiju i usta, a prikaz crva koji pleše i gmiže po podu uvjerljivo je odradila pred kamerama.

image

Heidi Klum

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na svom Instagramu zvijezda je prije partyja pokazala kako su pripreme počele čak 11 sati prije zabave. Cijeli tim radio je na njezinom kostimu i to od lipnja ove godine, a nakon što je pozdravila goste i pokušala pogoditi tko se krije iza svake maske, Klum se iz crva pretvorila u zavodljivu heroinu u prozirnom kostimu prekrivenu samo kristalićima.

image
NOAM GALAI/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Klum je na društvenim mrežama priznala kako će sve učiniti za dobar kostim pa tako i otrpiti klaustrofobičnost. "Mislim da se nikad nisam osjećala tako klaustrofobično kao što se osjećam u ovom kostimu, a ja imam problema s klaustrofobijom“, rekla je Klum.

Linker
19. travanj 2024 23:51