Stiže nova beba

Kraj razdoblju tuge: Prije godinu dana izgubili su sinčića, a sada ona ima divne vijesti

Komičar i manekenka izgubili su petomjesečnog sina prošle zime, sada je objavila da je ponovno trudna.

Približava se tužna godišnjica za Alyssu Scott i Nicka Cannona, kada će obilježiti godinu dana otkako je preminuo njihov sin Zen, ali ona istovremeno otvara i novo poglavlje u svom životu. Alyssa je otkrila da je trudna, objavivši fotografiju svog trudničkog trbuha, na fotografiji je s njom i kćerkica Zeela. Uz fotografiju je napisala "S tobom pored mene..."

Ova 29-godišnjakinja vijesti o trudnoći potvrdila je nekoliko mjeseci nakon što su počela nagađanja da je trudna, bilo je to na majčin dan, a prema fotografiji koju je objavila nije bilo jasno je li zaista trudna ili odaje počast svim majkama. "Danas sam zahvalna jer sam mogla uzeti telefon i čuti svoju majku i baku s druge strane. Zahvalna sam što mi moja kći drži ruku tijekom ovog blagdana. moje srce je sa svakom ženom i svakom majkom danas", napisala je na svom privatnom profilu, prenose američki mediji.

image

Alyssa Scott ponovno je trudna

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Prošlog prosinca Alyssa i Nick su objavili da je njihov 5-mjesečni sin Zen preminuo od tumora na mozgu. Nakon toga, Nick je u svojoj emisiji Wild ‘N Out hvalio svoju partnericu.

"Zenova majka Alyssa, je najsnažnija žena koju sam vidio. Nikad se nije svađala, nikad nije bila ljuta. Bila je emotivna kad je to trebalo, ali uvijek je bila najbolja mama i to nastavlja biti, kazao je tada Nick.

Ovog ljeta Alyssa je objavila emotivnu poruku na Instagram storyjima, otkrivši koliko tuge je doživjela zbog bolesti, a kasnije i gubitka sina.

image

Nick Cannon u uspomenu na sina je izradio i tetovažu

THE NICK CANNON SHOW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Ne mogu vjerovati da je prošla godina otkako se ono za što sam mislila da će biti kratki posjet liječniku, pretvorilo u boravak u bolnici od pet dana. Nikada ništa neće biti isto. moje tijelo to osjeća. Posljednjih dana sam na rubu suza", napisala je uz fotografiju sina zamotanog u plavu dekicu.

Nick Cannon ima mnogo djece s više žena: 11-godišnje blizance Monroe i Moroccana s Mariah Carey, sina Goldena Sagona (5) i kći Powerful Queen staru 20 mjeseci s modelom Brittany Bell - koja je trudna s njihovim trećim djetetom. Cannon ima još jedne blizance, sinove Ziona i Zilliona, stare 16 mjeseci, s bivšom radijskom voditeljicom Abby De La Rosa. I ona je opet trudna, čekaju njihovo treće dijete koje se treba roditi ove jeseni.

Linker
18. travanj 2024 00:03