na tribinama

Kolinda Grabar-Kitarović prati finale Svjetskog prvenstva, družila se s Brigitte Macron

Već je ranije izjavila da je nabavila kartu za finale, a kako ovog puta ne igra Hrvatska, odlučila je da danas neće nositi navijačka obilježja.

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović stigla je na finale Svjetskog prvenstva u Katru. Već je ranije izjavila da je nabavila kartu za finale, a kako ovog puta ne igra Hrvatska, odlučila je da danas neće nositi navijačka obilježja.

Na tribinama se družila s francuskom prvom damom Brigitte Macron, s kojom je pratila i prošlo finale. Doduše, tada su igrale Hrvatska i Francuska, a ovog puta svoju momčad u finalu ima samo Macron. Njih su dvije srdačno popričale prije nego su se posvetile gledanju utakmice.

image

Kolinda Grabar-Kitarović

NORDPHOTO GMBH/BRATIC/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA

Grabar-Kitarović jučer je pratila borbu za treće mjesto Hrvatske i Maroka, a nakon pobjede nije mogla skriti ponos. Dosad smo je na stadionima u Katru vidjeli u posavskoj narodnoj nošnji, dresu i košulji s potpisom Louisa Vuittona, a nakon jučerašnje bijele haljine koju je upotpunila maramom s kockicama, danas je izabrala plavu haljinu floralnog uzorka.

image

U razgovoru s Brigitte Macron

FRANCK FIFE/AFP/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 22:01