kraj svađe

Koji prekret! Umalo su se razveli, a sad su pomirbu proslavili u New Yorku

Sylvester Stallone želi se iskupiti supruzi zbog svađe, durenja i inata jer je htio kućnog ljubimca koji Jennifer nije odobrila.

Nekoliko zajedničkih fotografija i burma na njegovoj suci dosad su, čini se, bile stidljive naznake pomirbe holivudskog glumca Sylvestera Stallonea i njegove supruge Jennifer Flavin. Nedavna šetnja para na Manhattanu - umalo su se razveli poslije 25 godina braka - tumači se kao svojevrsni pomirbeni ‘reklamni pano‘ kojim bi par htio poručiti: "Pomirili smo se, sretni smo, život je opet lijep".
Koračali su polako, svjesni fotografa i činjenice da su vijest dana, nadajući se da će gungula uskoro minuti, a oni se vratiti svom povučenom životnom stilu.

image

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin

BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Isti dan Sly je izveo suprugu na večeru: lijepo se uredio za bračni dejt, presretan što njegova Jennifer privlači poglede što god odjenula, piše Daily Mail. Bivšoj manekenki najdraži je neformalni stil, jako dobro izgleda u hlačama i uskom puloveru, ali kad se ‘skocka‘ za izlazak s mužem, izgleda senzacionalno.

image

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin

T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Toga je svjestan i holivudski glumac. Malo je nedostajalo da je izgubi zbog svog inata i durenja (posvađali su se zbog rotvajlera kojeg je odabrao za ljubimca iako mu je Jennifer lijepo rekla da tako velik pas nije dobrodošao u kući).

Sada su svi odahnuli, posebno njihove tri odrasle kćeri Sofia, Sistine i Scarlet, koje mirne duše mogu roditeljima prirediti proslavu značajne bračne obljetnice. I pomirbe.

Linker
25. travanj 2024 15:39