Veliki zaokret

Kim ima nove kriterije pri izboru dečka: ‘Idem drugim putem, ovo očito ne funkcionira‘

Reality zvijezda prvo želi uzeti pauzu od dejtanja pa potpuno promijeniti tip partnera s kojim bi htjela ući u vezu.

Kim Kardashian sretno je single, potvrdila je to još jednom gostujući u emisiji kod Jamesa Cordena. Reality zvijezda i omiljeni voditelj veselo su popričali o nekim njenim najintimnijim željama. Svi oni koji možda nisu vjerovali da je definitivno došao kraj veze s Peteom Davidsonom, Kim je to sada potvrdila. Na pitanje voditelja gdje ide na spoj, odnosno gdje pronalazi potencijalne kandidate za vezu, Kim je odgovorila da bi za sada htjela uzeti vremena samo za sebe, da uzme pauzu od veza i završi Pravni fakultet.

"Razmišljam o tome da krenem drugim putem, ovaj očito ne funkcionira. Možda u bolnici da upoznam liječnika, ili u odvjetničkoj kompaniji. Znanstvenik, neuroznanstvenik, biokemičar, doktor, odvjetnik... To je možda nešto što zamišljam u budućnosti", objasnila je Kim.

Voditelj se našalio da ćemo tada čitati naslove kako je Kim Kardashian viđena u NASA-i, što će značiti da veza sa znanstvenikom dobro funkcionira.

Reality zvijezda i poduzetnica objasnila je i kako uživa u studiranju prava, otkrila je i da je na putu u studio napisala jedan esej, koji joj je dio ispita. Studiranje joj oduzima mnogo vremena, kojeg zbog djece i poslova nema baš mnogo, no kako tvrdi sada u ovoj dobi i zahvaljujući iskustvu koje ima brže upija gradivo o ugovorima, imovini i slično. Svjesna je da ta količina i vrsta informacija u studentskoj dobi ne bi ni približno zanimala, jer je tada bila riječ o nečem apstraktnom, dok se danas bavi upravo tim stvarima.

image

Kim Kardashian u emisiji ‘The Late Late Show with James Corden‘

CBS/PLANET/PROFIMEDIA

Kim Kardashian u javnosti je bila poznata po svojim burnim vezama, obitelj je zasnovala s reperom i dizajnerom Kanyeom Westom. Nakon rastave s Westom s kojim ima četvero djece, počela se viđati s komičarem Peteom Davidsonom, ali sada je odlučila pauzirati potragu za partnerom i fokusirati se na sebe.

Linker
17. travanj 2024 13:46