ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK
Bez dlake na jeziku

Kelly Osbourne obrušila se na princa Harryja. Dosta je kukanja kako mu je teško

Vojvoda od Sussexa i njegova supruga Meghan Markle svojim jadikovkama sve više živciraju američku javnost, a sada ih poznati već javno napadaju pa je upitno koliko će im biti daljni boravak u SAD-u ugodan.

Vojvoda od Sussexa i njegova supruga Meghan Markle svojim jadikovkama sve više živciraju američku javnost, a sada ih poznati već javno napadaju pa je upitno koliko će im biti daljni boravak u SAD-u ugodan.

Kelly Osbourne, TV voditeljica, pjevačica i kćer rock legende Ozzyja Osbournea, obrušila se na princa Harryja ne birajući riječi. Izgleda da je svima dozlogrdilo njegovo stalno jadikovanje kako mu je život težak, što u intervjuima, što u autobiografiji "Spear", što u dokumentarnoj seriji na Netflixu gdje mu se u tužakanju kraljevske obitelji pridružila i supruga Meghan Markle.

Svoja razmišljanja o vojvodama od Sussexa, Kelly Osbourne iznijela je u podcastu ‘‘I‘ve Had It‘‘, odnosno u segmentu emisije - "Hit It or Had It".

Prvo je rekla da joj je dosta sveprisutnog princa, a onda dodala žestokim jezikom -

"Mislim da je Harry je..ni kralj. On kuka, žali se, jao meni, ja sam jedini koji je ikada imao psihičkih problema. Moj život je bio tako težak‘. Svačiji život je je..no težak. Bio si princ proklete zemlje koji se oblačio u je..nog kralja nacista, a sada se pokušavaš vratiti kao papa?‘‘

image

Princ Harry nedavno je bio u Londonu na ročištu protiv
medijske kuće Mirror Group

VIANNEY LE CAER/SHUTTERSTOCK

E! News se obratio Harryjevim predstavnicima za komentar, ali nije dobio odgovor.

Vojvoda od Sussexa je progovorio o skandalu iz 2005. kada je na kostimiranoj zabavi nosio nacističku uniformu. U dokumentarcu ‘‘Harry & Meghan‘‘ nazvao je taj incident "jednom od najvećih pogrešaka u svom životu". A tada se i javno ispričao.

Harry i Meghan prije nekoliko dana izgubili su unosan ugovor sa Spotifyem. Iako se tada tvrdilo da je do prekida suradnje došlo međusobnim dogovorom, isplivale su neke sasvim druge informacije. Meghan je optužena za lažiranje nekoliko intervjua za svoj podcast "Archetypes", kako tvrdi izvor koji navodi da je njezino osoblje vodilo intervjue, a njezin je glas naknadno montiran. A Bill Simmons, voditelj inovacija i monetizacije u Spotifyu, Meghan i Harryja nazvao je "je***** prevarantima".

Linker
28. travanj 2024 00:32