Jennifer Garner i Violet Affleck

 SHUTTERSTOCK
Duhovita glumica

Kći kao ljudski štit: Ovako se Jennifer Garner štiti od paparazza

Sedamnaestogodišnja Violet nastavila je hodati nasmijana od uha do uha, vjerojatno naviknuta na sitne majčine nepodopštine.

Sedamnaestogodišnja Violet nastavila je hodati nasmijana od uha do uha, vjerojatno naviknuta na sitne majčine nepodopštine.

Glumica Jennifer Garner iskoristila je rođenu kćer Violet kao živi štit kako bi se šaljivo sakrila od paparazza koji su je pokušavali fotografirati. Sve se dogodilo jučer u Los Angelesu, dok su 51-godišnja Jennifer i 17-godišnja Violet, rođena u glumičinom braku s kolegom Benom Affleckom, ležerno odjevene hodale gradskim ulicama. Glumica je nosila crnu majicu dugih rukava, „bicke” i tenisice, a oči je zaštitila sunčanim naočalama, dok je tinejdžerica odjenula romantičnu ljetnu bijelu haljinu s crvenim točkama i volanom. Također je obula tenisice.

image

Jennifer Garner sakrila se iza kćeri pred paparazzima

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U jednom se trenutku duhovita glumica sakrila iza kćerinih leđa, pognuvši se i primivši je odostraga za obje ruke. Kako se moglo vidjeti, Violet to nije nimalo smetalo, jer je nastavila hodati nasmijana od uha do uha, vjerojatno naviknuta na sitne majčine nepodopštine. Osim Violet, koja prilično nalikuje slavnoj mami, Jennifer Garner i Ben Affleck u braku su dobili i kćer Seraphinu (14) i sina Samuela (11 godina). Brak im je potrajao deset godina, a završio je razvodom 2015. Jennifer se, koliko je poznato, već pet godina viđa s Johnom Millerom, izvršnim direktorom CaliBurgera, a Ben se vratio staroj ljubavi Jennifer Lopez s kojom se vjenčao u srpnju 2022.

image

Violet je dobro podnijela majčinu šalu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Zle krvi među bivšim supružnicima i njihovim novim partnerima nema. Prije koji tjedan Jennifer Garner je na izlet u Disneyland, osim svoje djece, povela i Emmu, kći J.Lo i pjevača Marca Anthonyja, a u nedavnom je intervju zajedničko roditeljstvo s Benom nazvala „darom”. I J.Lo je hvalila sposobnost komuniciranja i zajedničkog roditeljstva njezinog supruga i njegove nekadašnje bračne partnerice.

Linker
26. travanj 2024 02:36