DOBAR ŠTOS

Kate Beckinsale dobila više od 70 tisuća lajkova za šaljivu objavu iz Zagreba!

Holivudska zvijezda u hrvatskoj metropoli snima špijunski triler ‘Canary Black‘.

Za svoju prvu objavu s priprema za snimanje u Zagrebu, holivudska glumica Kate Beckinsale dobila je više od 70 tisuća lajkova. U njoj se našalila na izbor novog britanskog premijera Rishija Sunaka, koji je na toj poziciji zamijenio Lis Truss.

"Isprobavamo pouzdaniji način izbora idućeg premijera od sadašnjeg", napisala je Kate Beckinsale u svojoj objavi. Na fotografiji s kostimografkinjom Gabriellom Claire Morpeth pozira s bananama koje im vire iz rasporka hlača, a njome je oduševila svoje pratitelje na Instagramu, kojih je inače više od 5,5 milijuna.

"Želite li poručiti da živimo u banana republici?!", "Svatko je očito dovoljno dobar za premijera, ako nije žena!", "Djevojke se samo žele zabavljati", "Lady Kate Beckinsale za premijerku", tako glase neki od komentara kojima su je počastili pratitelji.

Slavna britanska glumica i jedna od najvećih holivudskih akcijskih zvijezda u Zagrebu igra glavnu ulogu u akcijskom spektaklu Canary Black redatelja Pierrea Morela, čije je snimanje započelo ovih dana.

image

Kate Beckinsale i Christopher Convery na premijeri filma ‘Zatvorenikova kći‘ u Torontu u rujnu ove godine

SAM SANTOS/SHUTTERSTOCK

Riječ je o najvećoj filmskoj produkciji od osamostaljenja koja je stigla u Hrvatsku, a Beckinsale u špijunskom trileru igra ucijenjenu agenticu CIA-e, čijeg je supruga otela teroristička organizacija.

Na popisu lokacija za snimanje više je 130 adresa, a većina ih je u strogom središtu grada - od Trga bana Jelačića, Kamenitih vrata, Europskog i Cvjetnog trga, do Dubravkinog puta i Tuškanca.

Linker
11. travanj 2024 15:50