NYFW

Kakav modni duo: Gigi Hadid i Heidi Klum u odvažnim izdanjima

Tjedan mode u New Yorku okupio je brojne slavne ličnosti, a dvije zanosne plavuše posebno su ukrale pažnju!

Njujorški tjedan mode glavna je modna tema ovih dana, a među brojnim uzvanicima pronašle su i manekenke koje nikako nisu mogle proći nezapaženo! Jedna od njih bila je plavokosa Gigi Hadid koja je otkrila svoje trbušne mišiće na dodjeli Daily Front Row Awardsa tijekom New York Fashion Weeka.

Ovoj zanosnoj 27-godišnjoj manekenki pridružila se i 49-godišnja Heidi Klum koja je za prestižni događaj odjenula mini haljinu sa šljokicama. Obje imaju nekoliko zajedničkih crta- odvažne su, samouvjerene i vrlo dobro znaju što im pristaje!

image
KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Gigi je pokazala nevjerojatnu figuru u pripijenom kratkom topu dugih rukava i vrlo niskog struka dok se šetala crvenim tepihom. Pomalo neobična traper suknja do poda nije nešto što smo dosad viđali, međutim uz nekoliko detalja uspjela je zaokružiti kombinaciju za red carper!

image
RICHIE BUXO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

S druge strane, bivša modelica Heidi Klum se odučila za svjetlucavu kombinaciju u različitim tonovima koju je upotpunila s ružičastom clutch torbicom i štiklama s remenčićima. Nasmijano je mahala fotografima, a najviše pažnje je privlačio upravo njezin modni odabir. Već godinama nosi upečatljive modne kombinacije koje nas svaki put iznova bez teksta, a za nju se usudimo reći da je rijetko sklona modnim greškama.

image
MM/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Bivša anđelica Victoria‘s Secreta i članica žirija America‘s Got Talent ovom prigodom je veselo pozirala na crvenom tepihu dok se pozdravljala s drugim kolegama.

image
STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čini se da Gigi i Heidi obje rado prate modne trendove jer što da odjenu pokreće jedan novi modni val kojem ne mogu odoljeti ni najveće fashionistice i trendseterice. Bitno da nije dosadno!

Linker
19. travanj 2024 09:56