NEVIĐENO BOGATSTVO

Kakav luksuz! Kim Kardashian otkrila kako izgleda njezin beauty ured

Američka zvijezda kreirala je prostor u suradnji s dekoraterima Tommyjem Clementsom i Waldom Fernandezom, a za izradu namještaja zaslužna je žena.

Kim Kardashian obožavateljima na društvenim mrežama pokazala je ured za najnoviji brend, SKKN BY KIM. Na YouTube kanalu reality zvijezda je poručila obožavateljima: "Dobrodošli u moj ured! Službeni obilazak ureda SKKN BY KIM".

Naime, Kim je svojim fanovima pružila potpuni obilazak ureda njezinog brenda za njegu kože, koji uključuje dvije glamurozne sobe, dvije kuhinje, dva zida za časopise, amfiteatar i foto studio.

Kardashianka je također u video isječku pohvalila svoje dekoratere Tommyja Clementsa i Waldu Fernandeza. Također je pohvalila poznatu dizajnericu Michèle Lamy iz Ricka Owensa, koja joj je pomogla s namještajem.

"Ona je napravila sav namještaj i pomogla mi je da smislim baš sve što mi je nedostajalo", govori Kardashian u snimci.

Također je naglasila jednu od "omiljenih stvari u uredu", ni manje ni više nego amfiteatar.

"Do ovoga je došlo zato što je prostor ovdje ogroman - mislim da ima oko 40.000 četvornih stopa - ali silno sam htjela udoban prostor ne samo kad djeca dođu i mogu se družiti i gledati filmove, već i kada trebam pokazati prezentacije drugim ljudima", objašnjava Kim.

Osim toga, Kim naglašava da je njen prioritet bila udobnost, a željela je mjesto gdje bi njezini zaposlenici i njezina obitelj mogli samo "chillati". Središnji dio sobe je čokoladni krevet/sofa Rick Owens u obliku slova U.

"Čim sam ugledala krevet od Ricka Owensa kao što je ovaj, odmah mi se svidio pa sam poslala Michèle fotografiju i odmah samo počela razmišljati: ‘‘Kako da napravim nešto ovakvo za moj ured‘‘, otkrila je Kim.

Nakon toga je prešla na kuhinju na prvom katu te otkrila da je to soba koju najčešće koristi. S umjetninama Vanesse Beecroft na zidovima, taj prostor se koristi za događaje, sastanke i druženje.

"Hladnjaci su puni pića", otkrila je u jednom trenutku te je u čekaonici pokazala kolekciju knjiga od kojih je sve na neki način inspiriraju.

"Bilo da se radi o knjizi o Marilyn koju mi ​​je mama kupila nakon Met Gali ili ovim knjigama o namještaju za dom, sve što volim je ovdje", zaključila je.

image

Kim Kardashian na 2022 Met Gali

ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

Podsjetimo, Kim je nosila slavnu haljinu Marilyn Monroe na Met Gali 2022. u svibnju koju je legendarna glumica nosila povodom rođendana bivšeg američkog predsjednika Johna Kennedyja.

Linker
19. travanj 2024 05:08