Uživaju

Kaja i Šime Vrsaljko ne staju s ludorijama na moru, manekenka pokazala njihovu ‘divlju‘ stranu

Nogometaš i manekenka na proljeće su dobili djevojčicu, a nakon što su javno obznanili vezu, ne skrivaju koliko im je lijepo zajedno.

Morske radosti novopečenih roditelja čini se da i dalje traju. Slovenska manekenka Kaja Vidmar i hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko uživaju uz morsku obalu, kako se vidi u njenoj posljednjoj objavi na Instagramu. Par se zabavljao na jet skiju, a crno-bijelu fotografiju njihove avanture objavila je Vidmar uz jednostavni emotikon bijelog srca.

Dok je Šime za volanom, Kaja sjedi iza njega i drži se za njega rukama za ramena. Oboje imaju zaštitne prsluke na sebi. Na fotografiji se vidi da naš nogometaš na desnoj ruci ima zavoj, no sudeći prema tome kako se zabavlja na moru, može se pretpostaviti da nije ništa ozbiljno u pitanju.

Par je dobio djevojčicu Viktoriju ovog proljeća. Nakon prvotnih nagađanja o njihovoj vezi, Kaja je objavom na Instagramu sve potvrdila, uz sliku crteža njih troje.

"Ime je odabrano u prvih nekoliko tjedana trudnoće, brzo smo se složili. Potpuno smo spremni, samo smireno čekamo i radujemo se", otkrila je manekenka za medije uoči rođenja kćerkice.

A da malena obitelj uživa u ljetu, pokazala je Kaja i prošlom objavom, slikajući nožice njihove djevojčice. "Viktoriijolinčica", napisala je razdragana majka uz emotikon leptirića.

Da u povećanju obitelji uživa i naš nogometni reprezentativac Šime jasno je iz objave faktografije na svom Instagram profilu - sretni tata u zagrljaju drži bebu Viktoriju i sina Brunu. Vrsaljko inače rijetko objavljuje fotografije iz privatnog života te je ovim potezom ugodno iznenadio obožavatelje.

image

Šime vrsaljko sa svojom djecom

SCREENSHOT/INSTAGRAM
Linker
25. travanj 2024 22:43