Kaia Gerber

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Ljubavni afterparty

Kaia Gerber nakon dodjele ljubila dobitnika Zlatnog globusa

Video strastvenog poljupca mladog para u backstageu postao je viralan, pa su se s rukom u ruci iskrali u noć, proslaviti njegov uspjeh.

Video strastvenog poljupca mladog para u backstageu postao je viralan, pa su se s rukom u ruci iskrali u noć, proslaviti njegov uspjeh.

Bila je to večer njezinog dečka, Austina Butlera, stoga se manekenka Kaia Gerber trudila biti što manje uočljiva na nedavnoj dodjeli Zlatnog globusa. Ali, kada je njenom dragom napokon dodijeljena prestižna statua u kategoriji najboljeg glumca u filmskoj drami i kad je održao prvi, pobjednički govor na drugom najvećem događanju u svijetu filma, više nije mogla izdržati.

Bacila mu se u zagrljaj i počela ga ljubiti u backstageu. Kad su shvatili da ni tamo nemaju privatnost (uočio ih je francuski novinar Alexandre Maras i snimku objavio na Instagramu) zvijezda biografskog filma "Elvis" povukla je svoju djevojku za ruku i onda su brzo krenuli prema izlazu. Djevojka ga nije pratila na crvenom tepihu, već njegova sestra Ashley.

Manekenka koja je od 2014. (kad je kao trinaestogodišnja djevojčica započela karijeru), dosad bila zaštitno lice kampanja za Versace, Calvin Klein, Saint Laurent, Chanel, Jimmy Choo i Louis Vuitton – prohodala je s Austinom Butlerom početkom prošle godine.

image

Austin Butler i Kaia Gerber u backstageu dodjele Zlatnog globusa.

PRJ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nakon serijskog zavodnika Petea Davidsona i australskog glumca Jacoba Elordija, dobitnik prestižnog priznanja je, čini se, prvi dečko koji je "sjeo" njezinoj majci, nekadašnjem top modelu Cindy Crawford i vlasniku lanca noćnih klubova, Randeu Gerberu.

image

Austin Butler upoznao je roditelje svoje djevojke, Cindy Crawford i Randea Gerbera

HEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Otkako su se Kaia i Austin upoznali na satu joge (imali su istog učitelja), nerazdvojni su. Doduše, bilo je tu i za ljubav uobičajenih svađa i šuškanja da su prekinuli, no zajedničko ljetovanje i nedavni bijeg "na toplo" usred zime, opovrgao je zlobne glasine. Mladi i vrlo uspješan glumac koji se proslavio ulogom u hit seriji "Euforija", u jednom je trenutku uzeo fotoaparat i počeo snimati Kaiju u bazenu, ne sluteći da su i sami u istom trenutku uhvaćeni teleobjektivom paparazza.

image

Kaia Gerber i Austin Butler

BRUCE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prijatelji njezinih roditelja otkrili su kakoi drže fige da ostanu jer su prekrasan par i odgovaraju jedno drugome u svakom pogledu. Dovoljno je reći da su kao par debitirali na crvenom tepihu Met Gale u svibnju prošle, a ne u nekakvom separeu noćnog kluba ili na razuzdanom tulumu holivudske zlatne mladeži, što se svidjelo njezinim roditeljima.

Linker
06. svibanj 2024 09:11