GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
iznenadni odlazak

Justin Timberlake, Jessica Alba i Jennifer Lopez šokirani smrću slavnog DJ-a, imao je 40 godina

Stephen tWitch Boss bio je omiljeni plesač i glumac, iza sebe je ostavio suprugu i troje djece, a od njega se šokirani i tužni opraštaju Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Michele Obama, Channing Tatum, Jessica Alba...

Stephen tWitch Boss bio je omiljeni plesač i glumac, iza sebe je ostavio suprugu i troje djece, a od njega se šokirani i tužni opraštaju Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Michele Obama, Channing Tatum, Jessica Alba...

Američku javnost jučer je šokirala vijest da je iznenada u 41. godini preminuo Stephen "tWitch" Boss, hip hop plesač glumac i dugogodišnji rasplesani DJ u showu Ellen DeGeneres.

Uvijek nasmijani tWitch od kojeg su se brojni poznati oprostili na svojim društvenim mrežama, tragično je preminuo u motelu nedaleko svoje kuće u Los Angelesu što je dodatno šokiralo njegove slavne prijatelje. Otkriveno je da je odšetao od kuće bez da se ikome javio što mu nije bio običaj i kako se cijelu noć nije vraćao, njegova supruga alarmirala je policiju. Pronađen je u sobi obližnjeg motela s prostrijelnom ranom na glavi, a pronašla ga je spremačica. Najveći šok doživjela je njegova supruga, također plesačica i koreografkinja Alison Holker s kojom ima troje djece. Par je nedavno proslavio jedanaestu godišnjicu braka, a na društvenim mrežama objavljivali su samo svoje rasplesane snimke.

image

Sa suprugom Allison Holker i djecom ovo ljeto na premiejri filma
‘Minions: The Rise of Gru‘

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Bio je stup naše obitelji, najbolji suprug i otac te inspiracija svojim obožavateljima. Sa slomljenim srcem moram podijeliti da nas je moj suprug Stephen napustio. Cijenio je obitelj, prijatelje i zajednicu iznad svega, a kroz život ga je vodila ljubav i svjetlo. Ostavio je veliko nasljeđe koje ćemo čuvati i sigurna sam da neće proći dan da mu nećemo odati počast i sjetiti ga se sl ljubavlju. Stephen, volimo te, nedostaješ nam i uvijek ću čuvati posljednji ples za tebe", poslala je izjavu američkom magazinu People.

image

Uvijek rasplesani supružnici

INSTAR IMAGES LLC/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Oglasila se i Ellen DeGeneres koja je s tWitchom radila od 2014. do kraja njezinog talk showa početkom ove godine u kojem je bio i izvršni producent.

"Srce mi je slomljeno. tWitch je bio čista ljubav i svjetlost. Bio je moja obitelj i voljela sam ga svim srcem. Nedostajat će mi. Molim vas, pošaljite svoju ljubav i podršku Allison i njihovoj prekrasnoj djeci - Weslieju, Maddoxu i Zaij", napisala je Ellen na svom Instagramu šokirana iznenadnim odlaskom svog prijatelja.

Među tisućama slavnih koji su se opraštali jučer od slavnog plesača bio je i Justin Timberlake.

"Srceparajuće je čuti da je netko tko je donosio toliko radosti gdje god bi se pojavio, iza zatvorenih vrata patio. Poznajem tWitcha više od 20 godina kroz plesnu zajednicu - on je uvijek bio jedno veliko svjetlo. Jednostavno nikad ne znaš kroz što netko stvarno prolazi", napisao je pjevač na svom Twitter profilu.

Javila se i Jennifer Lopez.

"Twitch je bio tako čista i lijepa duša... Šokirana sam i duboko ožalošćena. Srce mi se slama zbog njegove supruge i djece", objavila je na Instagramu.

image

S Jennifer Lopez i Ellen DeGeneres u njezinom showu čiji je bio i producent

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Glumac Channing Tatum podijelio je zajedničku fotografiju sa tWitchem i napisao: "Nemam riječi. Jednostavno ih nemam. Moja glava ili srce to ne mogu razumjeti. Ima toliko toga... Ne znam odakle da počnem. Volim te. Vidimo se opet moj prijatelju. Dotad."

Javila se i bivša prva dama Amerike Michelle Obama koja je bila česta gošća showa Ellen DeGeneres.

"Srce mi se slomilo kada sam saznala za smrt Stephena ‘tWitcha‘ Bossa, kojeg sam upoznala tijekom godina kroz moju inicijativu Idemo! i posjete The Ellen Showu. Stephen je bio nevjerojatna snaga—netko tko je zračio dobrotom i pozitivnošću, i pobrinuo se da to osjete i ljudi oko njega. Osjećali smo njegov duh u svakom plesu, svakom DJ setu, svakom djeliću kreativnosti koju je živio. Moj srce je uz njegovu ženu Allison i njihovo troje djece, Weslieja, Maddoxa i Zaiju. I ako se bilo tko od vas vani bori i treba vam netko s kim možete razgovarati, znajte da nikada niste sami. Uvijek postoji netko spreman pomoći. Možete nazvati ili poslati SMS na telefonsku liniju za samoubojstva i krizne situacije biranjem 988", poručila je.

image

Stephen ‘tWitch‘ Boss, s JoJo Siwom i Matthewom Morrisonom kao član žirija popularnog show Misliš li da možeš plesati

20THCENTFOX/EVERETT/PROFIMEDIA

Počast velikom plesaču i izrazi sućuti njegovoj supruzi stižu sa svih strana. Zabavljačka zajednica najviše je šokirana što nitko nikada nije naslutio da se Stephen tWitch Boss iza nasmijanog lica borio s demonima koji su ga na kraju otjerali u smrt. Puno prerano.

Počast mu je odala i glumica Jessica Alba koja je uz fotografije objavila i broj za pomoć suicidalnim osobama.

"Tako je čudno razmišljati o vremenu koje si proveo s nekim za koga nikad nisi mislio da će otići - na ovaj način... Mislim da je to razlog zašto je to tako porazno, jer ne postoji način da te pripremi. S tWitchem sam imala samo radosna iskustva, iako smo nakratko, dotakli i našu djecu i ‘bolje polovice‘, bio je tako sjajno svjetlo, njegova je energija zračila. Moje srce ide uz Allison i njihove tri bebe, jako mi je žao zbog vašeg gubitka. Twitch, nedostajat ćeš, hvala ti što si dijelio svoje svjetlo s nama", napisala je.

Linker
26. travanj 2024 15:49