Opet neodoljiv

Jole čestitao sinu treći rođendan uz preslatke fotografije: ‘Neopisiva sreća‘

Tata i sin pozirali su u usklađenim odijelima i košuljama, a čestitkama su se ubrzo pridružili i brojni Jolini obožavatelji na društvenim mrežama.

Glazbenik Joško Čagalj Jole je svoju najnoviji objavu na društvenim mrežama posvetio sinu Ivanu Luki i čestitao mu treći rođendan. Nasmijani tata i sin ovom su prilikom pozirali u modno usklađenim izdanjima te je maleni Ivan Luka, baš kao i Jole, obukao odijelo i bijelu košulju.

"Neopisiva sreća. Sretan ti 3. rođendan ljubavi moja", poručio je pjevač u opisu objave.

Čestitkama su se u komentarima ubrzo pridružili brojni Jolini obožavatelji, a neki su prokomentirali i kako je Ivan Luka sad već "veliki frajer".

Podsjećamo, Jole i njegova supruga Ana imaju četvero djece, kćeri Ivu, Emu i Tiju te sina Ivana Luku. Tri mjeseca nakon što mu se rodio sinčić, popularni glazbenik nam je u ekskluzivnom intervjuu ispričao kako mu je život "uistinu san snova".

Kad je Ana zatrudnjela, malo je strahovao kako će se poslije višegodišnje pauze od pelena - i uz sve poslovne obaveze - nositi s malim djetetom, no sve je konce brzo pohvatao. Štoviše, Ani je od prvog dana desna ruka pa su im bake pomagale samo nekoliko dana nakon rođenja Ivana Luke, a unatoč punoj kući dječice, njih dvoje nikada nisu imali više vremena za sebe.

image

Joško Čagalj Jole

BILJANA BLIVAJS CROPIX

"Večeri su rezervirane samo za nas. Djeca su u krevetu oko 22 sata, a nakon toga Ana i ja se ispružimo na kauču i gledamo filmove", ispričao nam je Jole tom prilikom te priznao kako je ipak najveći dio posla oko djece na supruzi Ani, koju opisuje kao "čudo od žene".

image

Jole sa sinom Ivanom u njihovu splitskom domu

SASA BURIC CROPIX

"Ustaje već oko šest sati, sama čisti kuću te uči s kćerima, koje su odlikašice", rekao je Jole, koji ne može prežaliti što uz suprugu nije bio na porođaju. Za to je najviše “kriv” mali Ivan Luka koji je mamu i tatu iznenadio sedam dana prije termina.

Linker
19. travanj 2024 20:38