Joe Jonas

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
krenuo dalje

Joe Jonas pronašao novu ljubav? Evo tko je manekenka s kojom je viđen u Meksiku

Pjevač i zvijezda serije ‘‘Igra prijestolja‘‘, Sophie Turner, nedavno su se razveli nakon četiri godine braka. Zajedno imaju i dvije kćeri - trogodišnju Willu i petnaestomjesečnu Delphine.

Pjevač i zvijezda serije ‘‘Igra prijestolja‘‘, Sophie Turner, nedavno su se razveli nakon četiri godine braka. Zajedno imaju i dvije kćeri - trogodišnju Willu i petnaestomjesečnu Delphine.

Pjevač Joe Jonas u rujnu 2023. godine podnio je zahtjev za razvod braka od glumice i zvijezde serije ‘‘Igra prijestolja‘‘ Sophie Turner, a čini se kako je sada krenuo dalje. 34-godišnji pjevač viđen je kako napušta zračnu luku u Cabo San Lucasu u Meksiku s modelom Stormi Bree. Iako nije potpuno jasno jesu li putovali istim privatnim letom ili ne, mediji su odmah počeli nagađati kako bi mogla biti riječ o novom paru.

image

Joe i Stormi viđeni su zajedno u Mexicu, ali glasine o navodnoj vezi nisu komentirali

HEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Manekenka i bivša Miss Tennesseeja tako bi mogla biti njegova nova ljubav, iako nijedno od njih nije komentiralo glasine. No tko je zapravo Stormi? Osim toga što je manekenka i bivša miss, 33-godišnjakinja također se u jednom periodu života bavila pjevanjem i glumom. Naime, između 2015. i 2021. godine pojavila se u nekoliko manjih uloga u raznim kratkim filmovima, serijama, ali i glazbenim videospotovima.Inače, baš poput Joea, i Stormi ima dijete iz prijašnje ljubavne veze. 2017. godine rodila je kćer Gravity, a dobila ju je sa svojim bivšim partnerom, također modelom Luckyjem Blue Smithom s kojim je ubrzo prekinula godinu dana kasnije.

Sreću nakon razvoda pronašla je i Sophie. Ona je već neko vrijeme u sretnoj vezi je s jednim od najpoželjnijih britanskih neženja, Peregrineom Pearsonom, koji je donedavno izlazio s kumčetom kralja Charlesa, princezom Marijom-Olympijom od Grčke i Danske.

image

Sophie e već neko vrijeme u sretnoj vezi je s jednim od najpoželjnijih britanskih neženja, Peregrineom Pearsonom koji ju je, kako navodi izvor blizak paru, već upoznao s prijateljima

DEAN/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Nedugo nakon što su fotografirani dok izmjenjuju poljupce na ulicama Londona, proveli su vikend u monumentalnoj palači Blenheim u Woodstocku, u blizini Oxforda, na poziv markize i markiza od Blandforda. Radilo se o lovu, tradicionalnoj zabavi britanske aristokracije, a par od tada mnogo vremena provodi zajedno. Izvor blizak paru također je otkrio kako ju je Peregrine već upoznao sa svojim prijateljima.

Linker
27. travanj 2024 10:35