INSTAGRAM
Tajna je u skincareu

Joan Collins tvrdi da nije bila na kozmetičkim zahvatima: " Kao prvo imam fobije od igli!"

Glumica najpoznatija po ulozi u sapunici Dinastija u posljednjem razgovoru istaknula je da nikada nije bila na kozmetičkim zahvatima.

Glumica najpoznatija po ulozi u sapunici Dinastija u posljednjem razgovoru istaknula je da nikada nije bila na kozmetičkim zahvatima.

U nedavnom intervjuu za Guardian, glumica najpoznatija po ulozi Alexis Carrington Colby u poznatoj seriji Dinastija, otvoreno je pričala o svojim skincare savjetima te je naglasila da nikad nije imala kozmetičke zahvate. "Nikad nisam ništa radila. Nisam to mogla ni napraviti, kao prvo imam fobije od igli", rekla je poznata glumica. Devedesetogodišnja Collins istaknula je da ju je majka uvijek savjetovala da koristi dnevnu i noćnu kremu.

Dodala je da je isto savjetovala svoje kćeri te da im je rekla da ne borave puno vremena na suncu. Glumica ima sličan pristup što se tiče i mode, a u intervjuu za The Sunday Times objasnila je da ne voli bacati staru odjeću. "Neki kažu ako imaš neki komad odjeće i ne nosiš ga godinu dana, tada ga treba baciti. Ja u to ne vjerujem", rekla je glumica o svojoj odjeći, a dodala je da još uvijek ima neke komade odjeće iz poznate sapunice Dinastija.

U travnju je pokazala svoju vitku figuru u trapericama, a pažnju je oduzela crna kožna jakna Yves Saint Laurenta koji ima od 80-ih. Collins je kazala da je poznavala pokojnog dizajnera Giannija Versacea jako dobro te da joj je dizajner osobno darivao nekoliko prekrasnih stvari koje je još sačuvala.

Glumica je najpoznatija po spomenutoj seriji, a udavala se pet puta, sreću je trenutno pronašla sa suprugom Percyjem Gibsonom koji je 32 godine mlađi od nje. "Percy i ja smo vjenčani 21 godinu i prekrasno je", rekla je glumica za Guardian. Neki od poznatih glumaca koje je ljubila su bili Warren Beatty, Ryan O’Neal, Marlon Brando i Harry Belafonte. Kada je imala samo 17 godina glumica je proživjela strašnu traumu. Naime, 31-godišnji glumac Maxwell Reed ju je pozvao na spoj, a nakon spoja joj je u stanu stavio drogu u rum i Colu te ju je silovao. Priznala je da se za njega udala samo zato što je osjećala sram.

Tvrdi da ju je Maxwell kasnije pokušao prodati starijim muškarcima i šeiku za seks za jednu noć po cijeni od 10.000 funti. S Maxwellom je bila u braku četiri godine. Nakon četiri godine braka Joan je zatražila razvod od Reeda, a on je za kraj od nje tražio da mu ona plaća 950 funti mjesečno jer je smatrao da ju je on "otkrio". Glumica tvrdi da ju je taj brak koštao oko dva milijuna funti.

Drugi put se udala 1963. godine za britansku pop zvijezdu Anthonyja Newleya, koji je ujedno i otac njezino dvoje djece Tare i Alexandera. Međutim, brak se raspao nakon šest godina. Treći put se udala za šefa izdavačke kuće Rona Kassa 1972. godine s kojim ima kćer Katy. Brak nije dugo potrajao jer im je kćer teško stradala nakon što ju je udario automobil te je neko vrijeme provela u komi. Nakon što joj se kćer oporavila, Joan je saznala da je obitelj gotovo bankrotirala i tada se razvela od Kassa 1983. godine. Svog četvrtog supruga, skandinavskog pjevača Petera Holma, upoznala je na zabavi, a vjenčali su se 1985. Dvije godine kasnije rastala se i od njega jer ju je počeo sve više kontrolirati.

Linker
26. travanj 2024 15:53