U Los Angelesu

Jennifer Lopez snimljena na setu u ležernom izdanju, u filmu svog supruga igra važnu ulogu

Pjevačicu i glumicu američki paparazzi ulovili su jednom parku u Los Angelesu u pauzi od snimanja dok je ispijala kavu, šetala i čitala vijesti sa svog pametnog telefona. Lopez je bila ležerno odjevena, a na sebi je imala krem bluzu i traperice.

Jennifer Lopez vratila se na set nakon što je okončan štrajk u Hollywoodu te je trenutno okupirana snimanjem novog filma "Nezaustavljivi" kojeg režira njezin suprug Ben Affleck u suradnji s Mattom Damonom. Pjevačicu i glumicu američki paparazzi ulovili su jednom parku u Los Angelesu u pauzi od snimanja dok je ispijala kavu, šetala i čitala vijesti sa svog pametnog telefona. Lopez je bila ležerno odjevena, a na sebi je imala krem bluzu i traperice.

Inače, u novom filmu Jennifer je pripala uloga Judy Robles, majke američkog hrvačkog šampiona Anthonyja Roblesa koji je ostvario brojne uspjehe unatoč tome što je rođen sa samo jednom nogom. Film se temelji na knjizi Austina Murphyja o životu 35-godišnjeg sportaša, a u njemu glume i Jharrel Jerome, Don Cheadle, Michael Peña i Bobby Cannavale.

image

U novom filmu Jennifer je pripala uloga Judy Robles, majke američkog hrvačkog šampiona Anthonyja Roblesa

CPR/D.SANCHEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Uz to što ćemo je uskoro moći ponovno gledati na velikom platnu Jennifer je nedavno obožavatelje razveselila i informacijom da nakon devet godina izlazi njezin novi studijski album „This Is Me… Now”. Na devetom albumu nalazit će se 13 pjesama, a on bi svjetlo dana trebao ugledati 16. veljače 2024. godine.

Ovaj novi projekt zapravo je nastavak priče njezina trećeg albuma, izdanog 2002. godine, „This Is Me...Then”. No, to nije sve. Novi album će biti popraćen i filmom koji izlazi u isto vrijeme, a bit će dostupan na streaming platformi Amazon Prime Video.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck u braku su od srpnja 2022. godine

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Novi album Jennifer je napisala i producirala s Rogétom Chayedom, koji ima osam nominacija za Grammy, a na albumu su također radili i Angel Lopez, Jeff "Gitty" Gitelman, HitBoy, Tay Keith, INK i drugi. Lopez ga opisuje kao najiskreniji i najosobniji album u njezinoj dugogodišnjoj karijeri. Film je režirao Dave Meyers, dobitnik Grammyja i MTV VMA, a za scenarij su bili zaduženi suprug Jennifer Lopez, Ben Affleck, i Matt Walton.

Linker
25. travanj 2024 11:37