PROFIMEDIA
Neobična kreacija

Jennifer Lopez nosila traper haljinu s nevjerojatnim prorezima

Za odlazak u kupovinu namještaja za novi, 60 milijuna dolara vrijedan dom izabrala je Valentinovu košulja-haljinu od 4700 dolara.

Za odlazak u kupovinu namještaja za novi, 60 milijuna dolara vrijedan dom izabrala je Valentinovu košulja-haljinu od 4700 dolara.

Zbog odlaska u kupovinu namještaja, Jennifer Lopez umalo je "zaustavila" promet u Zapadnom Hollywoodu. Prošetala se ulicom do trgovine u denim haljini zbog koje nije mogla proći nezamijećeno. Riječ je o košulji-haljini VGOLD Chambray kuće Valentino čija je cijena 4700 dolara, a koja je toliko upečatljiva zbog vrlo odvažnih proreza koji su na trenutke otkrili i malo previše.

image

Vrtoglavi prorezi umalo su ‘zaustavili‘ promet

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Provokativan izgled pjevačica je upotpunila crnim kožnatim čizmama do koljena i smeđom Gucci torbicom. Zbog nedavne kupovine obiteljske rezidencije vrijedne 60 milijuna dolara sa suprugom Benom Affleckom, pred holivudskom glumicom i pjevačicom golem je zadatak.

image

Poljubac sa suprugom na premijeri filma ‘Mother‘

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Trebale su joj dvije godine da uopće pronađe odgovarajući dom od 4273 četvorna metra s 12 spavaćih soba i 24 kupaonice, a sada zdanje treba urediti i namjestiti. Tu je i pet hektara okućnice te pripadajući sportski kompleks: teretana, boksački ring, mjesto za osvježenje poslije treninga... Iako su inače često zajedno u shoppingu, Ben ovog puta nije viđen.

Ranije ovog tjedna Jennifer Lopez zamijećena je prilikom kupovine novog kamina, a tom prilikom pridružili su joj se 15-godišnji blizanci Emme i Max (15) koje je dobila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem, piše Daily Mail. Benova djeca iz braka s Jennifer Garner: 17-godišnja Violet, 14-godišnja Seraphina i 11-godišnji Samuel pridružit će im se kad sve bude gotovo. Kako bračni par zajedno ima petero djece iz bivših brakova, pjevačica je nedavno izjavila kako je presretna što se svi slažu. I što, malo po malo, postaju skladna obitelj.

Linker
26. travanj 2024 22:07