Ljubavni troktu

Jennifer Lawrence konačno komentirala glasine da je Liam Hemsworth s njom prevario Miley Cyrus

Jennifer Lawrence odlučila je stati na kraj glasinama i odlučno je negirala da je imala ljubavnu vezu s Liamom Hemsworthom dok je on bio s pjevačicom Miley Cyrus.

Dobitnica Oscara Jennifer Lawrence pridružila se voditelju Andyju Cohenu u emisiji "Watch What Happens Live", a nakon razgovora tijekom kojeg je komentirala sve od svojih prijašnjih outfita na crvenom tepihu do skandala u reality emisiji "Vanderpump Rules", odigrali su igru "Plead the Fifth". Riječ je o igri tijekom koje Andy gostu postavlja pitanja, a oni imaju pravu na određeno pitanje pozvati se na peti amandman kojim ne moraju dati odgovor.

image
PROFIMEDIA

Cohen je iskoristio priliku da upita naizgled nervoznu Jennifer o nagađanjima da je Miley Cyrus u svom spotu za pjesmu "Flowers" u jednoj sceni imitirala Jennifer i dala naslutiti da je ona bila treća osoba u njezinoj vezi s Liamom Hemsworthom. "Nije istina", rekla je Jennifer prije nego što je Andy uopće završio pitanje. "Voljela bih odgovoriti na to. To nije istina. Totalna glasina", dodala je.

image
PROFIMEDIA

U spornoj sceni koja je potaknula glasine Miley nosi zlatnu haljinu koja podsjeća na haljinu koju je Jennifer nosila tijekom premijere filma "Igre gladi" u kojem glumi s Mileynim bvšim suprugom Liamom. Nagađanja o tome da su Jennifer i Liam bili u ljubavnoj vezi potaknula je sama Jennifer kada je tijekom prijašnjeg gostovanja kod Andyja rekla da su se ona i Liam jednom poljubili iza kamera. "Mislim, svi znamo da smo se Liam i ja jednom poljubili", rekla je Jennifer kroz smijeh i nastavila "ali to je bilo godinama nakon što su prekinuli". Što se haljine u spotu tiče, Jennifer kaže da je to vjerojatno samo slučajnost.

Linker
25. travanj 2024 01:43