Jelena Đoković

 MARKO MIŠČEVIĆ/CROPIX
sve je u prehrani

Jelena Đoković otkrila što djeci sprema za doručak, uvjerena je da zbog toga nikada nisu bolesna

Baš kao i otac, maleni Stefan i Tara jedu zdravu hranu punu vitamina - koja im pruža mnoštvo energije te im jača imunitet.

Baš kao i otac, maleni Stefan i Tara jedu zdravu hranu punu vitamina - koja im pruža mnoštvo energije te im jača imunitet.

Poznato je da su Novak Đoković i njegova supruga Jelena veliki zagovornici zdrave prehrane. Proslavljeni 36-godišnji tenisač i 37-godišnja supruga svoj zdrav režim prehrane prenijeli su i na svoje dvoje djece: devetogodišnjeg Stefana i šestogodišnju Taru. Jelena se pohvalila da su joj djeca baš zbog zdrave prehrane, to jest zdravog doručka, uvijek zdrava i rijetko prehlađena.

Tako Jelena Tari i Stefanu za doručak priprema kokosovo mlijeko u koje umiješa chia sjemenke koje večer prije natopi u mlijeku, zatim sjemenke lana, konoplje i maka. Ujutro dodaje vaniliju i svježe voće, a djeci također pripremi i svježe cijeđen sok.

Legendarni tenisač poznat je po prehrani na biljnoj bazi, a svakog dana prije treninga vježba jogu i meditira. Djeca su, uz svoje roditelje, također na biljnoj prehrani, a jednom prilikom Jelena je kazala da je Stefan u početku jeo meso i ribu, ali da su ga potom odlučili hraniti biljnom prehranom, što se na kraju ispostavilo puno bolje, jer je dječak bio zdraviji i imao je više energije. Što se tiče kćeri Tare, ona je od početka bila na biljnoj prehrani, zbog čega, uvjerena je njezina majka, djevojčica nikada nije imala problema sa zdravljem.

"Djeca su u potpunosti na biljnoj prehrani, bez ikakvih problema. Jedu krumpire, krastavce i mrkve kao ludi. Radim im i smoothieje u koje dodam zeleno povrće. Hranu ne pržimo već kuhamo, jedu kuhani krumpir ili pire", objasnila je Jelena jednom prilikom za srpske medije.

Podsjetimo, Jelena je Novakova ljubav iz srednjoškolskih dana, upoznali su se 2005. godine, a te godine, tada 17-godišnjak, donio je ključnu odluku da se želi profesionalno baviti tenisom. Par se zaručio 2013. godine, a vjenčali su se godinu nakon na glamuroznoj ceremoniji na otoku Sveti Stefan u Crnoj Gori. Nole je često u intervjuima isticao kako mu je supruga velika podrška u karijeri te da je ona njegova srodna duša.

Linker
27. travanj 2024 16:53