SHOTBYNYP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
IPAK PRIJATELJICE

Jednim izlaskom Selena Gomez opovrgnula napise o velikoj svađi

Nakon što su se mediji raspisali kako je Selena Gomez prekinula sve odnose s prijateljicom koja joj je 2017. godine donirala bubreg, slavna glumica i pjevačica odlučila se mjesecima nakon oglasiti o toj temi.

Nakon što su se mediji raspisali kako je Selena Gomez prekinula sve odnose s prijateljicom koja joj je 2017. godine donirala bubreg, slavna glumica i pjevačica odlučila se mjesecima nakon oglasiti o toj temi.

Vikend izlazak Selene Gomez bio je rezerviran za prijateljice, a među njima se našla i Francia Raisa, glumica o čijem se odnosu sa Selenom posljednjih mjeseci najviše pisalo. Naime, upravo joj je ona 2017. godine donirala bubreg kada su joj počeli otkazivati bubrezi kao posljedica autoimune bolesti lupus. Te godine Selena je svoju dugogodišnju prijateljicu čak nazvala i sestrom, a riječi hvale za svoju spasiteljicu imala je sve do lani, kada je odjednom počela izbjegavati pričati o njoj.

image

Selena Gomez i Francia Raisa

SHOTBYNYP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA SHOTBYNYP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kada je lani prikazan Selenin dokumentarac "My Mind & Me" o glumičinoj borbi za fizičko i mentalno zdravlje - jer joj je nakon lupusa, dijagnosticiran i bipolarni poremećaj - mladu ženu koja joj je spasila život, nije ni spomenula. Štoviše, u razgovoru za The Rolling Stone u studenom 2022., Selena Gomez hladno je izjavila: "Nikad se nisam uklapala u skupinu slavnih, cool djevojaka. Moja jedina prijateljica u zabavljačkoj industriji je Taylor Swift". Bolnu izjavu kojom ju je nekad bliska prijateljica javno zanijekala, Francia je komentirala tek jednom riječju: "Zanimljivo".

I nitko se ne bi toliko bavio njihovim odnosom da se u sve nije uključio i radijski voditelj El Cucuy, koji je otac Francije Raise, a koji je otkrio da se "prekidi prijateljstva događaju kada su u pitanju ljubav, novac i slava", ali i dodao kako su se prijateljice posvađale jer je Selena počela konzumirati alkohol, iako zna da je to loše za svakog tko je prošao transplantaciju bubrega ili jetre. El Cucuy pojasnio je kako mu je kći rekla da Seleni "nije dala bubreg kako bi ova mogla piti". Šteta koju alkohol čini transplantiranom organu nemjerljiva je. Selena se, kako je tada prenio TMZ, uvrijedila na opaske svoje prijateljice i prekinula veze s njom.

Ipak, nekoliko mjeseci nakon cijelog skandala, prijateljice su ponovno viđene zajedno. Selena i Francia su u društvu drugih prijateljica večerale u talijanskom restoranu Giorgio Baldi u Los Angelesu, a svoj izalazak popratile su i na društvenim mrežama jer su slučajno odabrale slične cipele.

image
SHOTBYNYP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA SHOTBYNYP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Nema svađe, samo salsa", napisala je Selena Gomez objavivši fotografiju na kojoj se vidi kako su obje stigle na večeru u cipelama s leopard printom i označila Franciju na objavi. Komentar se očigledno odnosi na vijesti o velikoj svađi prijateljica koja, i ako je postojala, je sad iza njih.

Linker
28. travanj 2024 08:35