Bila je to ljubav na prvi pogled.

 MBS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Više nije slobodan

Jedan od omiljenih glumaca iz ‘Sumrak sage‘ oženio je bivšu medicinsku sestru istog imena

Upoznala ih je njegova mlađa sestra poslije teške operacije srca, pomislila je da bi mogla biti savršena djevojka njenom slavnom bratu.

Upoznala ih je njegova mlađa sestra poslije teške operacije srca, pomislila je da bi mogla biti savršena djevojka njenom slavnom bratu.

Naočit glumac Taylor Lautner, najopasniji rival Roberta Pattinsona za Bellinu ljubav u svima znanoj franšizi "Sumrak saga", konačno je dočekao sreću u ljubavi. Pa i više od toga: ovog vikenda oženio je bivšu medicinsku sestru Tay Dome na intimnoj ceremoniji za najužu obitelj i najbliže prijatelje.

Bračne zavjete i burme razmijenili su na romantičnom imanju Epoch Estate Wines u Kaliforniji, poznatom po vrhunskom zinfandelu, sorti čije je podrijetlo u Dalmaciji. Zvijezda "Sumrak sage" i njegova odabranica (u međuvremenu je postala influencerica) zacijelo su tim vinom nazdravili jedno drugom na svadbi, slaveći ljubav koju su poslije četiri godine veze.

Upoznala ih je njegova mlađa sestra Makena nakon što se oporavila od operativnog zahvata na srcu u bolnici u Los Angelesu. Simpatična medicinska sestra uljepšala joj je postoperativni oporavak, pa je pomislila zašto ju ne bi upoznala sa slavnim bratom? Bila je to ljubav na prvi pogled. Glumac je bio očaran jednostavnom djevojkom čiji je posao pomagati drugima, stubokom različitom od razmaženih holivudskih zvijezda i starleta.

Zaručili su se prije godinu dana, a činjenicu da oboje imaju isto ime, Taylor, doživjeli su kao prst sudbine, piše Hollywood life. To je razlog zbog kojeg ona koristi nadimak Tay. Kako je nakon vjenčanja uzela njegovo prezime, bit će zanimljivo pratiti hoće li u njihovom zajedničkom životu dolaziti do zabune?

"Na papiru smo ista osoba. Bit će zabavno", zaključio je mladoženja.

Linker
28. travanj 2024 10:37