Mariah Carey

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
razdvojeni

Je li ovo konačan prekid? "Kraljica Božića" blagdane provodi sama

Prvi put u sedam godina koliko su u ljubavnoj vezi, plesač Bryan Tanaka nije se pridružio popularnoj pjevačici Mariah Carey na božićnim koncertima, kao ni na odmoru u Aspenu.

Prvi put u sedam godina koliko su u ljubavnoj vezi, plesač Bryan Tanaka nije se pridružio popularnoj pjevačici Mariah Carey na božićnim koncertima, kao ni na odmoru u Aspenu.

Nakon desetljeća poslovnog odnosa i sedam godina veze, čini se da je ljubavna priča 54-godišnje kraljice Božića i 14 godina mlađeg Bryana Tanake okončala.

Mariah Carey upravo je završila svoju tradicionalnu mini turneju koncerta „Merry Christmas One and All!”, a njenom partneru, koji joj je inače učestalo pružao podršku na raznim događanjima, nije bilo ni traga. Zbog njegovog izbivanja počelo se šuškati kako je par prekinuo dugogodišnju vezu, što dodatno potvrđuje i činjenica da pop ikona trenutačno sama provodi blagdane u Aspenu.

image

Mariah Carey i Bryan Tanaka u vezi su sedam godina

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Naime, otkako je par započeo vezu, ovo je prvi put da se Tanaka, inače producent, glumac i plesač, nije pridružio svojoj partnerici na putovanju tijekom blagdana, a kako je Carey je odbila komentirati išta vezano za njihov odnos, mnogi misle da su špekulacije o prekidu točne.

image

Mariah nije željela odgovoriti na pitanje je li vezi s Tanakom došao kraj

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Dosad je par dijelio gotovo svako blagdansko druženje na društvenim mrežama. Tanaka se još 2017. godine pridružio partnerici na pozornici na njezinim božićnim nastupima, a zatim bi s njezinom djecom, 12-godišnjim blizancima Morrocanom i Monroem koje je Carey dobila u braku s Nickom Cannonom, proveli tradicionalno nekoliko dana u Aspenu.

No, ove godine, zajedničkih fotografija nema još od ožujka. To je posljednji put da je Tanaka objavio zajedničku fotografiju i to kako bi Mariah javno čestitao rođendan.

Linker
26. travanj 2024 18:06