DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
dobio nagradu

Jamie Foxx prvi put u javnosti nakon bolesti: "Cijenim svaku minutu života"

Otkako mu je pozlilo na filmskom setu ranije ove godine, poznatog oskarovca mjesecima nismo vidjeli u javnosti. Stigao je na dodjelu nagrada i oduševio publiku emotivnim govorom.

Otkako mu je pozlilo na filmskom setu ranije ove godine, poznatog oskarovca mjesecima nismo vidjeli u javnosti. Stigao je na dodjelu nagrada i oduševio publiku emotivnim govorom.

Poznati glumac Jamie Foxx u travnju ove godine jedva je izvukao živu glavu. Jamieu je pozlilo na snimanju filma te je bio hitno hospitaliziran, a liječnici su mu se borili za život. Nakon skoro osam mjeseci, 55-godišnjak se pojavio u javnosti na ovogodišnjim Critics Association Celebration of Cinema & Television Honoring Black, Latino i AAPI u Los Angelesu. Na dodjeli je Foxx primio i nagradu za svoje ostvarenje u filmu "The Burial", a koju mu je uručila kolegica iz filma.

Nakon što se popeo na pozornicu, Jamie je zahvalio svima na nagradi, a potom je održao govor dug 12 minuta koji je dirnuo sve prisutne. Ovaj oskarovac, koji je zlatni kipić dobio za glavnu ulogu u filmu "Ray" otkrio je kako prije šest mjeseci nije mogao ni hodati.

"Želim zahvaliti svima ovdje. Prošao sam kroz nešto veoma teško i tako mi je drago što mogu ovdje biti s vama", započeo je govor Jamie, nakon čega ga je publika iznenadila s velikim aplauzom. "Sada cijenim svaku minutu koju imam u životu. Ovo što mi se dogodilo ne bih poželio ni najvećem neprijatelju. Teško je kada shvatiš da si na samom kraju, kada misliš da si na kraju tunela. Ja sam vidio taj tunel, no nisam vidio svjetlo na kraju tunela", rekao je emotivno. Organizatori su držali Foxxovo pojavljivanje u strogoj tajnosti, a nije se pojavio ni na crvenom tepihu prije dodjele.

Podsjetimo, za vrijeme snimanja filma "Back Action" u kojem glumi s Cameron Diaz i Glenn Close, glumcu je pozlilo i hitno je hospitalizira. Nikada nije u javnost došla službena potvrda od čega slavni glumac boluje, no koliko je Foxxovo stanje bilo teško, govori i činjenica da je njegova 29-godišnja kći Corrine, koju ima s bivšom djevojkom Connie Kline na društvenim mrežama otrkrila da je umalo izgubila oca. "Srećom, zahvaljujući brzoj akciji i odličnoj njezi, sad je već na putu oporavka", napisala je tada. Osim Corrine, s Connie ima i 15-godišnju kći Anelise.

Linker
28. travanj 2024 06:40