Na setu

J.Lo pokazala da izgleda fenomenalno u svemu, pa i u poderanoj odjeći i raščupana

Odjevena u poderanu i staru odjeću, raščupana i s masnicama na licu, latino diva snimljena je na filmskom setu.

Glumica, pjevačica, beauty poduzetnica, latino diva samo su neke od titula koje se s punim pravom može staviti ispred imena Jennifer Lopez. Ova multitalentirana showbusiness profesionalka ne zanemaruje niti jedan aspekt svoje karijere. Osim kozmetičke linije i glazbenih hitova J.Lo marljivo radi i na filmskim ulogama. Tek što je ispromovirala "Shotgun Wedding", akcijsku komediju o vjenčanju koje je pošlo krivo, Lopez je viđena kako snima scene svog novog filma "The Mother".

image

Jennifer Lopez na setu novog filma ‘The Mother‘

THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Glumica je viđena na setu na ulicama Los Angelesa, gdje se snimaju finalni kadrovi akcijske drame koja će se emitirati kroz nekoliko mjeseci na Netflixu. Za razliku od uloga u kojima nosi raskošne toalete, vjenčanice ili modernu odjeću Lopez je ovaj put nosila dronjke - staru trenirku, potrgani pulover, neuglednu jaknu. Lice joj je bilo puno modrica, kosa raščupana i pod vunenom kapom, a lice zabrinuto. Lopez je na setu izgledala vrlo uvjerljivo, što je samo dokaz da je potpuno ušla u ulogu. Između snimanja scena J.Lo je i sama sebi stavljala šminku na lice.

image

Sama si je popravljala šminku

THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Iako je to dijametralno suprotno izdanje od onoga kako smo je navikli vidjeti - puno šljokica, cipela na platformu i svjetlucave šminke, svejedno je njena prirodna ljepota opet došla do izražaja. Ove fotografije samo su još jedan dokaz da što god stavi na sebe, Jennifer Lopez i dalje odlično izgleda.

I dok se snimaju posljednji kadrovi i redateljica Niki Caro užurbano završava film, čija je premijera najavljena za 12. svibnja 2023., o radnji filma ne zna se mnogo. Jennifer Lopez glumi plaćenu ubojicu, koja je ujedno i majka.

image

Film je zakazan za 12. svibnja na Netflixu

THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

"Dok bježi od opasnih napadača, ubojica izlazi iz skrovišta kako bi zaštitila svoju kćer koju je u mladosti napustila", stoji u kratkom opisu filma na Netflixu. Od veljače 2021. poznato je da se Lopez pridružila glumačkoj ekipi filma, snimanje je usporeno zbog strogih mjera u pandemiji koje su još tada bile na snazi.

U ožujku 2022. produkcija je dio filma snimala na španjolskom otoku Gran Canaria, čiji je grad Las Palmas "glumio" grad na Kubi. U filmu uz Jennifer Lopez glume i Joseph Fiennes, Omari Hardwick te Gael García Bernal.

Linker
21. travanj 2024 07:27